2777
2789
عنوان

پسرا بیاید

320 بازدید | 36 پست

اولین چیزی که تو ظاهر یک دختر وجود داره و شما رو‌ جذب میکنه طوری که بگید اوکی طرف خوشگله

دقیقا چیه و چجوریه 

مثلا چشم رنگی مشکی موی فر صاف همه رو بگید 

مرسی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشگل ینی خوشگل دیگ خدت قیافه ی پسر خوشگلو توصیف کن تا مائم مث خدت بگیم

مثلا من جذب پسر چشم و مو مشکی میشم که هیکل خوبی داشته باشه بدنساز حرفه ای باشه 

مثلا من جذب پسر چشم و مو مشکی میشم که هیکل خوبی داشته باشه بدنساز حرفه ای باشه

خب بیشتر پسرائم دختر چشم و ابرو و موی مشکی می‌پسندن 

بستگی به سلیقه داره که موی فر باشه یا لخت 

ولی به نظر من چشم آبی زیباس 

"ARMY" هَرکِسی یِ قِیمَتی دارِه؛مَثَلَن طُ اِشانتیوُنی..

بازیگرای ایرانی اکثرا خوشگلند . جذاب بودن مهمه چون پسرا رابطه جنسی را با طرف در نظر می گیرند که لب ها و بیبی فیس بودن اهمیت داره ، ولی این تو نگاه اوله ، در ادامه یه دختر باید بفهمه یه پسر رو تا رابطه ادامه داشته باشه . 

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

بازیگرای ایرانی اکثرا خوشگلند . جذاب بودن مهمه چون پسرا رابطه جنسی را با طرف در نظر می گیرند که لب ه ...

بیبی فیس چجوریه دقیقا؟ چون اصلا درکش نمیکنم

مثلا طرف دماغش عمل باشه و چشاش کشیده اصلا بیبی فیس به حساب نمیاد 

بیبی فیس چجوریه دقیقا؟ چون اصلا درکش نمیکنممثلا طرف دماغش عمل باشه و چشاش کشیده اصلا بیبی فیس به حسا ...

شبیه بچه ها دیگه ، چهره ای که مردونه و زمخت باشه نه . عکس می دادی به یکی که اعتماد داشتی راهنماییت می تونست بکنه چکار کنی

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

ترلان پروانه مثلا؟ممنون میشم مثال بزنید

لیلا اوتادی . 

بازیگرای خانم رو خیلی نمیشناسم 

ولی فک میکنم ایشون از همشون بهتر باشن 

"ARMY" هَرکِسی یِ قِیمَتی دارِه؛مَثَلَن طُ اِشانتیوُنی..

شبیه بچه ها دیگه ، چهره ای که مردونه و زمخت باشه نه . عکس می دادی به یکی که اعتماد داشتی راهنماییت م ...

فکر میکردم  بیبی فیس ها فک میکنن طرف بچس کسی طرفش نمیره

یکی  خودم😂

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺