2777
2789
عنوان

بیاین شات📸 دلم براش کبابه

472 بازدید | 32 پست

پسری ک ۲ ماهه باهاش در ارتباطم،چند وقته خیلی گرفته اس...امشب باهاش حرف میزدم چون سربازه تو پادگان بود...اصن صداشو نمیشنیدم🥲

الهی بمیرم براش کلی وقتم تو سرما وایساده بود پای تلفن تا با من حرف بزنه😭

خیلی ناراحته میگه نمیتونم خونه بخرم هر چی کار میکنم هیچه🥲پرستاره....میگه پول جمع کردم ماشین بخرم تا پولم جمع شد ۲۰۰ ملیون رفت روش🫠🥲

اینقدر گرفته بود یهو بی دلیل بین حرف مشکلاتش گفت من برم دیگه🥲

منم خودم میدونم رو مخم🫠دختر خوبیما ولی سفتم،،،نمیذارم باهام صمیمی بشه اخه مطمینم نیستم بخوامش🥲۲ ماهه باهاش در ارتباطم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم...امشب میگفت سرعت پیشرفتمون۰/۱عه خیلی کندیم🥲خودم بهش راه نمیدم به پسرا گارد دارم...

بمیرم برا مظلومیتت😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ جالب منم با ی پسری در ارتباطم سربازی می‌ره و پرستاره کدوم شهر سربازی میرع؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

شما کدوم شهری؟😂

مشهد 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

با سرباز مملکت این کارا را نکن

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره