2777
2789
عنوان

بيبي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 54 پست
خدايا شكرت...خدايا مرگ من ضايمون نكن...رفتم آز هم همينجور مثبت باشه.باشه خداجون    

عزیزم

ایشالله مثبته

چند ماه اقدامی؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
مال منم از ٩ روز بعد هاله انداخته تا امروز كه ١٦ روزه. اما هنوز نميدونم باردارم يا نه

ايشالا كه مامان شدي...خب ديگه از فردا بريم خريد سيسموني  فكر كنم دارم از خوشحالي ديوونه ميشم  

خدايا دوستت دارم...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم تا چهارده روز میگن اثرش هست منم دیروز و.امروز زدم.هاله افتاده ولی گمونم کاذبه امروز سیزده ر ...

واقعا؟؟؟اخه چندروز پيش زدم چرا هاله نيفتاد؟؟  

خدايا دوستت دارم...
مال منم از ٩ روز بعد هاله انداخته تا امروز كه ١٦ روزه. اما هنوز نميدونم باردارم يا نه

روز به.روز پررنگتر می شه؟؟

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
واقعا؟؟؟اخه چندروز پيش زدم چرا هاله نيفتاد؟؟    

واسه من همیشه تا چهارده روز مثبته

ولی روز چهاردهم هالش به زور نور موبایل مشخص میشه

حالا شما فردا بذار ببین پررنگ تر میشه

ولی احتمال نود درصد مثبته

سلام محدثه جوني ما خوبيم،اليته علايم ندارم نميدونم ني ني خوبه با نه! تو و جوجه خوبين؟

ما هم خوبیم الحمدلله

علائمو که من بیخیال شدم اصن😒😒😒

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
باشه پس به گفته دوستام فعلا دل نميبندم به بيبي چك ...ولي اگه الكي مثبت شده واقعا خاك تو سرش   ...

نگران نباش توکل به خدا داشته باش. ان شاءالله بلایی که سر من اومده سر تو نیاد

خدایا راضیم به رضات
تو هم نداري؟😰 من دق نكنم خيليه

یه روز همشو دارم

یه روزم معمولی😐

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤