2777
2789
عنوان

هوا هوای چیهه🍻❓

388 بازدید | 56 پست

هوا، هوای چیزیه که نه در شأن منه نه در شأن شما😂🥂

بگید ببینم کدوم شهرین؟ اونجام بارون میاد یا ن🌧️

خراب آن کس که آبادت نخواهد ای وطن❤️🤍💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرازم بارون میاد امروز استفاده کامل رو از بارون کردم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

ظهر یه دل سیر اومد😍🥹

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هوا هوای سینکل به گور شدنه من کم بدبختی دارم سینکلم هستم 😂😔💔

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید
هوا هوای سینکل به گور شدنه من کم بدبختی دارم سینکلم هستم 😂😔💔

اه کاربریت برگشت،توکه کوچولویی هنوز

توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹 من همینطور که هستم کاملم زندگی برای زیبا بودن نیاز به عالی بودن ندارد👸

منم شیرازمممم🤤

وای عشق امروز انقدر زیر بارون بودم که از الان دارم بیهوش میشم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره