2777
2789
عنوان

خدایا پس‌ کی یه نی نی به من میدی 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 93 پست

فردا 

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزم.وقتتونو نمیگیرم دورادور براتون دعا میکنم.کشور غریبم هستین بقول مادربزرگم غریب تندر ...

فداتشم ممنونم، از هم صحبتی باهات لذت بردم😍🥰

ممنونم از دعای قشنگت مهربون 🌺🌺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انشالله به حق ایام فاطمیه تا سال دیگه بچت بغلت باشه عزیزم

🙏🙏ممنونم مهربون

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای خدای مهربون من قلب اسی شاد کن به آرزوش برسه

مرررسی ممنونم مهربون 🥰🌹🌺🌸

برای ۸ ماه بیتابی میکنی؟به امید خدا که صلاحت بشه خواسته دلتمن بعد ۹ سال مامان شدم

فداتشم سنم کم نیست خیلی وقته ازدواج کردم واقعا دیر شده و جای نگرانی داره

ان‌شاءالله به همین زودیا

ان شاءالله 🌺🌺🙏

فردا

چقدر بانمکی شما😐😐🤨🤨

چقدر بانمکی شما😐😐🤨🤨

اسی جان چرا عصبانی میشی منظورم اینه ک به زودی

انشاالله خدا بهت بچه ی سالم و خوشگل و تپلی میده😍

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!