چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
فقط میتونم بگم فراموشش کن من دقیقاً پارسال بهمن ماه یه فلش ۶۴ گیگ رو که کلی فیلم خانواده و اینا داشتم توش گم شد و مهمتر از همه اینکه فیلمی که داشتم مال زن یکی از اقوام بود که زن و شوهرش خیلی حساس هستند روی این عکس و فلش و اینا خدا میدونه یک ماه تمام وجب به وجب خونه رو گشتم ماشینو گشتم خونه مامانمو زیر و رو کردم همه لباسها رو گشتم دیگه کار به جایی رسیده بود دونه دونه کیف و لباسا رو میریختم میگشتم ر چقدر گریه کردم ولی پیدا نشد که نشد آخرش واقعاً دیگه فراموشش کردم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
نگران نباش من علاوه بر عکس شات پیام داشتم طوریم نشد😵💫
اینستا پره
دیگه چش ملت پره کسی دنبال پخش کردن نیس
ولی فیلم و عکسای شخصی رو تو هارد بریز
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...