2777
2789
عنوان

دستم ب دامنتون

241 بازدید | 18 پست

بچه ها دیروز رفتم ارایشگاه کاش پام‌میشکست نمیرفتم ابروهام‌و‌برداشتم‌ ابروهام ب شدت پهن وزیبا بود..دیدم ابروهامو اندازه نخ کرده دمبالشم کوووووتاه کرده..هیچی ابرو ندارم.چکار کنم.چی بزنم در بیاد.تورو خدا کمک.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام پناه جون از عطاری خرگوشک بگیر عالیه خودم استفاده کردم

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

خرگوشک بزن خیلییی تاثیر داره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من خودم نتیجه وازلین رو دیدم .خیلی خوبه 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
همون اول من که میرم ارایشگاه بهش میگم پهن باشه تو مگه بهش نگفتی

گقتم..همیشه مبگم.طبق استدالالهای من در اوردی خودشون ک نمیدونم زیرش خالیه روش فلان نفت بزار ی دست کنم..داغونش کرد.

رفتی نشستی زیردستش هیچی هم نگفتی اونم می‌خواسته تجربه کنه یه ابروی پرراچگونه ب نخ تبدیل کنیم؟؟

خوبایدهمون اول بگی می‌خوام پهن باشه😊،من خرگوشک استفاده کردم چهل روز خوب بود.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من هیچوقت برا ابرو نمیرم آرایشگاه ‌خودم تمیز میکنم . اوایل دو سه بار رفتم و پشیمون شدم. 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
برا موهای کم پشت شوشو هم مناسبه؟

اگه ارثی نباشه بله خوبه

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍