2777
2789
عنوان

فرنی با شیر گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 16162 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم منظورت شیرخشک بزه؟  یا شیر طبیعی بز؟  چقد میجوشوندی؟ ممنون

شبر بز رو مثل شیر گاو میجوشوندم... شیر طبیعی بز.. با کلی سختی پیدا کردیم

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر پاستوریزه بدون لاکتوزرو میشه به غذای نی نی که حساسیت داره اضافه کرد؟

نه اینارو لیوانی میدادم  ماه ده به بعد .. برای فرنی گفتم بالا یا شیر خودم یا اب میزدم... بعد ها با شیر بز

آها ممنون الان میخوام با آب درست کنم چون خودم شیر ندارم و شیر گاوم چون نمیخوریم الان تو خونه نداریم ...

شکر بنظرم نریز... یه ق مربا ارد برنج دو ق غذا خوری اب... هم بزنی یه دقیقه ای سفت میشه

اییییی خدددداااااا چقدر نبات چقدر آرد برنج چقدر آب یا شیر بچه اولمه نمیدونم چقدر میترسم‌خراب بشه

من ۱قاشق غذاخوری آردبرنج با نصف کمتر ازبندانگشت نبات وآب هم یه لیوان میزارم بجوشه چون همنوز به سن ۷ماه نرسیده بایدبزاری خوب بجوشه که دلدرد نشه 

گویندکه   عشاق   جهان عقل ندارند یعنی توخری  من به مراتب زتو خرتر   

بنیتا جون بالا برات گفتم... بعدم اگه هیچکس مقدار نمیگه برای اینه که خودت دوبار درست کنی دستت میاد... چون اینا چشمیه.. من بخوام زیاد درست کنم سه ق غذا خوری ارد میریزم و یه لیوان شیر و یه ته استکان اب و یه نبات ازین چوب دارا

اییییی خدددداااااا چقدر نبات چقدر آرد برنج چقدر آب یا شیر بچه اولمه نمیدونم چقدر میترسم‌خراب بشه

من چند روزه برا پسرم با شیر پاستوریزه گاو درست میکنم تقریبا یه لیوان متوسط شیر یه قاشق چایخوری آرد نصف قاشق چایخوری هم شکر خیلی سفتش نمیکنم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بنیتا جون بالا برات گفتم... بعدم اگه هیچکس مقدار نمیگه برای اینه که خودت دوبار درست کنی دستت میاد... ...

ممنون عزیزم درست میگی تا خودم درست نکنم یاد نمیگیرم ولی الان برم ۱قاشق مربا خوری آرد برنج و یه نصف کمتر بند انگشت نبات و دو قاشق اب بریزم خوبه؟نبات باید آب کنم؟