2777
2789
محافظه کاره نمیزاره به گوشیش دست بزنی تلفن های مشکوک داره بعضی اوقات به بهانه ای میره بیرون وقتی هیچ ...

خب اخه همیشه پیشم نیست که این رفتارارو داشتع باشه ولی بیرون ک  میریم گوشیش به روئه همیشه...

ولی اخر هفته ها همیشه غیب میشه...

بش میگم میگ سرم شلوغه نیستم 

ی خبرم نمیده🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اخه همیشه پیشم نیست که این رفتارارو داشتع باشه ولی بیرون ک میریم گوشیش به روئه همیشه...ولی اخر ه ...

پشت خط میاد همش میبینی انلاینه ولی با تو چت نمیکنه میگه خواب بودم همه وقتش رو واسه تو نمیزاره یه بار پیشش بودی بگو یکی از دوستات با خط ناشناس بهش زنگ بزنه اگه کسی رو نداشته باشه جواب میده اگه کسی رو داشته باشه چون میترسه اون باشه جواب نمیده 

پشت خط میاد همش میبینی انلاینه ولی با تو چت نمیکنه میگه خواب بودم همه وقتش رو واسه تو نمیزاره یه بار ...

الانم همینه همه وقتش رو واسه من نمیزاره اصن باهام حرف نمیزنه یچی میگه میره تا فردا الانم که دو شبع نیست چند بار بش گفم میگ تا غروب سرکارم بعدشم باشگاه 

دف پیش بیرون بودیم یکی بش زنگ زده بود گفم این کیه گف نمیدونم شمارش ناشناس برنداشت🚶🏻‍♀️

الانم همینه همه وقتش رو واسه من نمیزاره اصن باهام حرف نمیزنه یچی میگه میره تا فردا الانم که دو شبع ن ...

احتمالا کس دیگه ای رو داره پسری که فقط با یکی باشه همه وقتش رو واسش میزاره

احتمالا کس دیگه ای رو داره پسری که فقط با یکی باشه همه وقتش رو واسش میزاره

منم به همین شک کردم🥲

بهشم گفتم شاید یکی اومدع تو زندگیت ولی اون میگ نه من با دو نفر باشم خودمو لو میدم هم میگ  اصلا انلاین نمیشم ولی از کجا بدونم راست میگع