2777
2789
عنوان

🙄🙄🙄🙄🙄

873 بازدید | 121 پست

هی

تموم شد

@ملکه455منم‍ 

@معدهعصبی10  

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️اکانت های من فقط 👈چرچیلم  چرچیلمم  چرچیلممم  هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برا زری الهی بمیرم براش @ملکه70 زری بیا رفاقت با ما بدرد نمیخوره ما رو مث دندون لق بکن ...

پس من چی

تو اعصاب من شاشیدید

خودمم گا..‌‌‌😡

🧜‍♂️هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️اکانت های من فقط 👈چرچیلم  چرچیلمم  چرچیلممم  هستن

خبه خوبه کل سایت فهمیدن ما قهر کردیم یعنی گ ای ده شدم

الان این تاپیک دیکه حرفی نزن

پستتم پاک کن

بچه ها از این سه روز هیچکدومتون حرفی نزنید لطفا

بچه ها از این سه روز هیچکدومتون حرفی نزنید لطفا

اوکی تهدید نکن من تازگیا وحشی خونم بالاس خخخخ از توام معذرت می‌خوام عزیزم خیلی اذیت شدی دیگ وظیفتونم هس حالا دیگ پرو نشو خخخخ 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

الهی بمیرم برا زری الهی بمیرم براش @ملکه70 زری بیا رفاقت با ما بدرد نمیخوره ما رو مث دندون لق بکن ...

آقا من خیلی دیوسسسم

اسم کاربری ها رو فهمیدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اوکی تهدید نکن من تازگیا وحشی خونم بالاس خخخخ از توام معذرت می‌خوام عزیزم خیلی اذیت شدی دیگ وظیفتونم ...

یه پنبه ای میزنی یه ارتشی

کاربری های منو؟؟؟

آره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خ عوضی مگ نمیدونستی من ک خودم اومدم ب همه گفتم الان زری رویا مریم همشو میدونن حتی زن قولی سمیرا تو چجوری نمیدونستی بعدم همش ملکه فقط دوتاش فرق داره

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

خ عوضی مگ نمیدونستی من ک خودم اومدم ب همه گفتم الان زری رویا مریم همشو میدونن حتی زن قولی سمیرا تو چ ...

دو تا دیدم بعدش ترکید یکی بزم...

یکی ملکه سل...