2777
2789

سلام، من در مورد زگیل تناسلی یا HPV خیلی نگران بودم و با دکترم تو کلینیک هرا صحبت کردم، متاسفانه خیلی شایع شده و خیلی ها هم از داشتن این بیماری بیخبرن. ایشون گفتن مهم ترین چیز آگاهی دادن به همه در خصوص راه های پیشگیری از بیماری هست و اینکه بر خلاف نظر خیلی ها این بیماری قابل درمان هست که در صورت مراجعه به موقع انجام میشه

۶۶۹۳۳۹۰۶   این شمارشونو حواستی زنگ بزن عزیزم

عزیزدلم که زگیل تناسلی گرفتی.منم دقیقا مثل تو بودم و انقد اینترنتو گشتم که روانی شدم.منم از همسرم گر ...

توروخدا کمکم کن من زگیل گرفتم، چه جوری باهات تماس بگیرم ؟ ایدی تلگرامتو میدی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اچ پی وی 16،18 داشتم خیلی بد بود کلی درمانهای گیاهی کردم درمان نشد که نشد ، دکترای مختلفی رفتم که ...

من نوع ۱۸ و ۵۴ رو دارم بدون علائم به شما قرص نداده دکتر؟من آزمایش پاپ اسمیرم نرمال بوده ولی نوع ۱۸ رو دارم

سلام...بذار راحتت کنم..منم این مسکل رو داشتم...دکتر فریزکردن رو پیسنهاد داد..انجام ندادم..فقط مولتی ویتامین خارجی مصرف کردم ..استرس نداسته باش...سرکه سیب هم استفاده کن..حله...

انقدر نگران نباش حالا برو دکتر ببینتت منو که دکتر عاطفه الهویی خوب کرد

من علائم ندارم یعنی شما آزمایش دادید و منفی شد جوابش یا فقط ظاهرا دیگه زگیل ندارید؟چون نوع پرخطرش اصلا زگیل نمیزه

سلام...بذار راحتت کنم..منم این مسکل رو داشتم...دکتر فریزکردن رو پیسنهاد داد..انجام ندادم..فقط مولتی ...

سلام ترخدا میشه درخواست دوستیمو قبول کنین در مورد زگیل تناسلب سوال دارم خواهش میکنم خیلی نگرانم