2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂 😂 شب قبل اول ده دقیقه جوشوندم بعد که خنک شد تو پیاز و زرد چوبه و آبلیمو خوابوندم تا فردا 

بعد اومدم یه لایه پیاز روش فلفل دلمه و هویج و مرغو چیدم یه دونه آب نارنج کاملو چلوندم روشون اون پیازا که مرغو توش خوابونده بودمو اطراف ماهیتابه ریختم دو قاشقم از آب همون زرد چوبه و آبلیمو و نمک ریختم روش دو سوم لیوان آب جوش ریختم گذاشتم آروم آبش کشیده شه با سالاد شیرازی معرکه شد🤤😩

بده دستور و

شب قبل اول ده دقیقه جوشوندم بعد که خنک شد تو پیاز و زرد چوبه و آبلیمو خوابوندم تا فردا 

بعد اومدم یه لایه پیاز روش فلفل دلمه و هویج و مرغو چیدم یه دونه آب نارنج کاملو چلوندم روشون اون پیازا که مرغو توش خوابونده بودمو اطراف ماهیتابه ریختم دو قاشقم از آب همون زرد چوبه و آبلیمو و نمک ریختم روش دو سوم لیوان آب جوش ریختم گذاشتم آروم آبش کشیده شه با سالاد شیرازی معرکه شد🤤😩

مخلصیم🤣 میخوام مث کره ایها لاغر شم با غذاهای خوشمزه ایرانی مگ میشه؟

😂 😂 بخدا اگه بشه من هر وقت رژیم میگیرم حس میکنم غذاها خوشمزه تر بنظر میرسن اما از دست مامانم که همش غذاهای مورد علاقمو درست میکنه 

این رژیمی ک من گرفتم ایده‌شو از رژیم آیو گرفتم و تغییر دادم ناهار سیب غروب هویج و یه قرص مولتی ویتامین 8لیوان آب 10تا بادوم و یدونه گردوی کامل 

یک روز در هفته ام سینه مرغ به این صورت که گفتم