2777
2789

خواهرم بعد چند سال دوا دکتر بچه دار نشد مشکلم شوهرش بود اسپرم 

تقریبا صفر کلابا عمل تونستن  ۳تا اسپرم سالم از ش. گرفته بودن برای ای وی اف که قرار بود حدود ۴ ماه دیگه کاشت جنین بکنن امروز خواهرم به خاطر شکم درد رفته بود دکتر ازمایش داده فهمیده دو ماهه بارداره واقعا از صبح تو شوکه باورش نمیشه این یعنی معجزه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم خدا بخواد همه چی میشه تو اوج ناامیدی😍

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

ایشاالاروزگارش پرازمعجزه های شیرین خدایی باشه وهنه مردم دنیا

منم ک ناامیدم ازدکترا سپردم بخودش فقط الله توبرس بدادم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

وااااااای خداااااا  بهترین خبر بود شنیدم. انگار خواهرخودم .خداروشکر قربون خدا برم الهی. واقعا خوشحال شدم. توروخدا واسه منم دعاکنید شوهرم راضی بشه بچه دوم بیارم. ارزومه. بچمم تنهاس هی میگه نی نی بیار

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.