مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
تشت طبی هست که خیلی سفته و اصلا فنریت نداره توش الیاف نیست تماما فوم البته خیلی گرونه ازونا باید بخرید اصلا گول تبلیغات رو نخورید فنری و الیافیا بیخودن
نه اونقدر سفت ولی منعطف نیست بشینی روش پایین نمیره زیاد اونطوری بله هست من خودمم دارم از شهرک ولیعصر تهران گرفتم بورس
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم بحث دینی اینام با من نکنید
تشت طبی هست که خیلی سفته و اصلا فنریت نداره توش الیاف نیست تماما فوم البته خیلی گرونه ازونا باید بخ ...
دقیقا همینارو میگم