2777
2789
عنوان

نظرسنجی+عکس

1191 بازدید | 115 پست

سلام. میخواستم درمورد چیدمان خونه ام نظر بدید که چجوری بچینم بهتر باشه؟

امکان برداشتن و تغییر دادن وسایلم رو ندارم چون تازه مبل و میز تلوزیون رو عوض کردم. از طرفی چون تو فکر تعویض خونه این نمیخوام وسایلم رو بیرون کنم 

ممنون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اول از همه اون اينه شمعدونه چيه اونو بزار يه جا ديگه 😣

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

یه ویترین باز هم دارم که گذاشتمش توی راهرو

اول از همه اون اينه شمعدونه چيه اونو بزار يه جا ديگه 😣

خب همین دیگه کجا بذارمش؟

شلوغ چیده شده، آینه و بوفه رو جدا کن کلا

شمعدونیا رو از رو بوفه بردار،  tv روبه روی مبل باشه

گلدون یا استند بذار

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

پشت پرده ام شوفاژه شوهرم میگه تلوزیون اونجا خراب میشه

اینه شمعدون هم اونجا گذاشته بودیم که پسرم دست نزنه و اسیب نرسونه به خودش چون امن بود و میز جلوش بود

آینه شمعدون رو بزار تو راهرو ورودی

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....