2777
2789
عنوان

خواب جن

381 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها کسی هست بتونه خوابمو تعبیر کنه؟

دیشب خواب دیدم تو خونه قبلیمونم و با مامانم اینا زنگی میکنم هنوز .

رفته بودم حموم و تو فکر یه شخصی بودم همش میگفتم کاشکی ببینمش داشتم میومدم بیرون که یهو یه باد تندی از بیرون اومد تو اتاق جوری که تمام موهامو تکون میداد بعد دیدم در بازه و یه جن داره نگام میکنه و هی بهم میگه بیا بیرون مامانم همونجا خواب بودش اول میخواستم برم ولی بعد منصرف شدم هی داشت بهم نزدیک میشد منم تکرار کردم استغفرالله همش میگفتم استغفرالله تا محو شد و بیدار شدم از همه جالبترم این بود که قشنگ داشتم اون باد رو حس میکردم انگار واقعی بود خیلی ترسیدم خیلی

ننم وای 😭 

من چرا میام تو این تاپیکا 😔

پوستم دون دون شد خو 😢

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شکلی بود؟میتونین تصویرش کنی؟

خیلی معمولی بود قیافش مثل ما ادما ولی پوستش خاکستری بود و اینکه مرد بود و پاهاشم از زمین بالا بود انگار داشت رو هوا راه میرفت حتی موقع گفتن استغفرالله حولش میدادم

خیلی معمولی بود قیافش مثل ما ادما ولی پوستش خاکستری بود و اینکه مرد بود و پاهاشم از زمین بالا بود ان ...

تازه صورتش تو خواباي من بينهايت ترسناك 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

ببینید من خیلی تحقیق کردم درین موارد .فقط میگم اصلا ترس نداره .جن یه چیزی درحد حیوون خونگیه. تو ۹۹.۹۹ درصد هیچ کاری نمیکنه. از انسان میترسه بشدت اکثرا. اصلا نترسید. چون ناشناختس ما میترسیم.ولی ترس نداره.  بازم میگم اصلا ترس نداره. و هیچوقت تو بیداری نمیبیندش