2777
2789
عنوان

خودکشی

118 بازدید | 14 پست

یه سوال دارم خودکشی کردن خیلی گناهه کفر هس پیش خدا😔

و اینکه اگه دود کش  بخاری را در بیاریم در و پنجره اتاق بسته باشه جند درصد احتمال هس خفه شی و چند ساعت طول میکشه

چی یا کی به این درجه از حال بد رسوندتت؟

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی یا کی به این درجه از حال بد رسوندتت؟

دلم برا همسرم خیلی تنگه ولی از دستم هیچی نمیاد 

بی علت طلاقم میدن خانواده اش منو نمیخوان 

منم هرچقد دعا میکنم اشتی کنیم یا اینکه بتونم قبول کنم مال هم نیستیم و ازش دل بکنم ولی هیچکدومش قبول نمیشه 

خسته شدم 😔 میخوام برم بخوابم کلا پیش خدا 

شیطونو لعنت کنلحظه اخر پشیمون میشی ولی دیگه خیلی دیره

شیطون لعنت میکنم حتی به ذهنم هم میارم احساس گناه پیش خدا میکنم میدونم کفر ناشکری هس پیش خدا 

ولی چطور دعا کنم یا خدا حالمو خوب کنه یا اینکه خودش جونمو بگیره 😔

نکن عزیزمالان اعصابت خورده بروجایی که حالت خوب میشه تا آروم بشی

الان نمیکنم که فقط سوال کردم به ذهنم میاد میره حس خودکشی 

از خدا هم میترسم 😭 ولی قربون خدا برم که از حالم خبر داره 

هیچی نمیشه دلم ارامش پیدا کنه

الان نمیکنم که فقط سوال کردم به ذهنم میاد میره حس خودکشی از خدا هم میترسم 😭 ولی قربون خدا برم که از ...

بعضی نشدنا شاید واقعابه صلاح آدم باشه

پس شاید واقعا به صلاح نباشه به هم برسین وتوزندگی شکست بخوری

((تورو خدا در خواست ندین ))

بعضی نشدنا شاید واقعابه صلاح آدم باشهپس شاید واقعا به صلاح نباشه به هم برسین وتوزندگی شکست بخوری

الان هم شکست خورده هستم 😭 اونایی که واسم ظلم. کردن الان 

برا مراسم های یلدایی خودشون اماده میشن هیچی شون نیس 

گناه من چی بود که اگه اختلاف نمی انداختن بین منو و همسرم 

الان منم به جای افکار غصه خودکشی برا شب یلدایی اماده میشذم 

منم عروس بودم 😔😭

سلام خواهر گلم 🌸

کسانی که خود......کشی کرده بودند و تجربه نزدیک به مرگ داشتند ...بعد عمر دوباره و بازگشت به دنیا ، 

همه از خود......کشی پشیمون بودند و حتی نمی خواستند اون لحظات براشون یادآوری بشه ....

میدونم الان ناراحتی ...اما بدون  که لحظات سخت زندگی پایدار نیستند و میگذرند 

بعد هر سختی آسونی ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام خواهر گلم 🌸کسانی که خود......کشی کرده بودند و تجربه نزدیک به مرگ داشتند ...بعد عمر دوباره و با ...

میدونم عزیزم میدونم گناهه میدونم تنها کسی حیف میشه فقط خودم و جوونیم هس ولی گاهی فکر میکنم چاره ای نیست 

سخته همه لحظه هام‌برام ته ناامیدی اخر زندکی رسیدم چی کار کنم اروم شم نماز دعا نذر نیاز گریه خب دلم چرا اروم نمیشه😔

میدونم عزیزم میدونم گناهه میدونم تنها کسی حیف میشه فقط خودم و جوونیم هس ولی گاهی فکر میکنم چاره ای ن ...

خواهر جانم 🌸

به خانوادت فکر کن 

بچه داری؟؟

خواهرم یه لحظه هایی تو زندگی همه هست که آدم حس میکنه .‌..اون لحظه ها نمیگذرن ..‌.

اما میگذرن ......

سختی ها تموم میشن ...✨️

میدونم ناراحتی....اما بخاطر خودت لطفا لطفا....سعی کن فکر خود....کشی از ذهنت بیرون کنی 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خواهر جانم 🌸به خانوادت فکر کن بچه داری؟؟خواهرم یه لحظه هایی تو زندگی همه هست که آدم حس میکنه .‌..او ...

نه نامزدم دوره عقد هستیم عزیزم 

میدونم ولی سخته میدونی بیشتر کجاش سخته همون ادمهایی باعث اختلاف و جدایی مون شدن خیلی خوشحال هستن الان برای مراسم های خودشون اماده میشن منم میبینم غصه ام بیشتر میشه که چرا 

نزاشتن من هم خوشبخت شم منم یه عروس بودم😔 با بختم بازی کردن و الان تاوان این رابطه را فقط من میدم 😭