2777
2789
عنوان

ازدواج

107 بازدید | 12 پست

از زبون دختر ۲۷ ساله درونم مینویسم که خیلی دلش میخاد ازدواج کنه ولی خب پیشنهادی نداره 

نه تو خونه نِشِستَم

نه زشتم 

نه شرایط بدی دارم 

هم تو اجتماعم هم شاغلم 

خانواده خوبی دارم 

تیپ و قیافمم خوبه

ولی خب هیچ خبری نمیشه 

هیچکس نمیاد

قبلنا امید داشتم که ی آدم خوب میاد ولی الان امید کمی دارم 

پیش خودم میگم دیگ کسی نمیاد

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

الان همه چی رقابتیه 

برا هرچی باید تلاش کنی 

ازدواجم همینه 

برا خودت فرصت درست کن

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همه چی رقابتیه برا هرچی باید تلاش کنی ازدواجم همینه برا خودت فرصت درست کن

چجوری فرصت درست کنم؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

برو مسجد اونجا کلی خانم هست که برای پسرشون یا برادر و خواهر زاده شون دنبال عروسن اگه امامزاده داری هم برو اونجا زیاد برو تا شناخته بشی. بعد مثلا یه خانم از مثلا کسی که تورو اونجا میشناسه میپرسه این دختر خانم چطوریه و اینا و بالاخره یکی هست که نصبت میشه

شغلتون چیه میشه بپرسم؟ درامدتون چی؟ اصولا مردا وقتی ببینن یه دختری خیلی ازشون بالاتر پا پیش نمیزارن

کارمندم 

درآمدمم خوبه خداروشکر

چجوری فرصت درست کنم؟

فرصت درست کن ک حرف بزنی 

دیده بشی 

رفتار متفاوت نشون بده 

خب همه جا پر از خانوم هس 

ی فرقی باید ادم بکنه ک دیده بشه 

مثلا یکی امد پیشنهاد داد اشنا بشیم 

گارد نگیر اول کار 

زمان بده 

شاید خوب بود 

شما که شاغلی کار سختی نیست 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
فرصت درست کن ک حرف بزنی دیده بشی رفتار متفاوت نشون بده خب همه جا پر از خانوم هس ی فرقی باید ادم بکنه ...

والا بلا من هیچ پیشنهادی ندارم ک بخام گارد بگیرم در مقابلش 

ربطی به شاغل بودن نداره اولا خودم فکر میکردم شاغل بشم وضعیت عوض میشه ولی دیدم نه

تفریحاتت چیهبا دوستات بیرون میری؟ ادم اجتماعی هستی؟

تفریحاتم خب زیاده 

پیاده روی 

رفتن سینما و کافه و رستوران چه با دوستام چ تنها

هم با دوستام بیرون میرم هم اجتماعیم

ای باباواقعا چرااااا؟؟؟ ذهن منم درگیر شدتاحالا خواستکار داشتی؟

نه هیچی 😔