2777
2789
جفتمون دلمون از ندا جناب پر بود    

آخه خیلی برام عجیبه چون خودم یه سشواروبرس بکشم کلی مودسته دسته میادپایین دیگه تصورکن دکلره کنم هیییییچی نمیمونه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آخه خیلی برام عجیبه چون خودم یه سشواروبرس بکشم کلی مودسته دسته میادپایین دیگه تصورکن دکلره کنم هیییی ...

جنس مو واقعا مهمه.من که بدون دکلره و سشوارهم شبیه سیم ظرفشوییه  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
آخه خیلی برام عجیبه چون خودم یه سشواروبرس بکشم کلی مودسته دسته میادپایین دیگه تصورکن دکلره کنم هیییی ...

یه مارک دکلره ایتالیایی هست قیمتش رو نمی دونم مو رو به پایه می رسونه ولی نمی سوزونه یه سری مواد هم هستند دقیق یادم نیست فکر کنم اپلاکسی بود اسمش مو رو سالم می کنند قیمت هم بالای یک میلیون

فقط موندم با چه جراتی باهاش ازدواج کرده

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
نیوشا ضیغمی.

نبابا این چشمهاش مشکیه لبش از من باریک تره ابروش نازک تره چشمش ریزه کدوم عکسمو شما دیدین؟

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
فقط موندم با چه جراتی باهاش ازدواج کرده

یه عکسم از داماد بذار لطفا

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
یه مارک دکلره ایتالیایی هست قیمتش رو نمی دونم مو رو به پایه می رسونه ولی نمی سوزونه یه سری مواد هم ه ...

اوه چقدر زیاااااد

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

تو تهران يكي از بهترين كلينيكاي زيبايي رو داره اين خانم ، معلومه هميشه رو فرم ميمونه 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
جنس مو واقعا مهمه.من که بدون دکلره و سشوارهم شبیه سیم ظرفشوییه    

نه من موهام لخت وخوش حالته ولی خیییییلی ضعیفه....یه دکلره ۳سال پیش کردم هنوزکه هنوزه بخدادارم تاوان پس میدم.....روزی ۴۰۰حداقل موهام میادپایین...۳سالهههههههه......نابودشدموهام😢😢😢

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤