2777
2789
عنوان

یه سوالی دارم

242 بازدید | 35 پست

شما وقت تخمک گذاری رو متوجه میشین؟

شنیدم از وقتی تخمک آزاد میشه تا پریود بشیم ۱۴ روز طول میکشه.

آیا برا شماهم همینطوره؟

خیلی برام مهمه اگه میدونین جواب بدین

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از روز اول سیکلتون تا قبل از روز اول دوره بعدیتون هر چند روز ک هست رو تقسیم بر دو کتید روزش بدست میا ...

آخه من تو مقاله علمی خوندم بعد از ۱۴ روز از آزاد شدن تخمک پریود میشیم. من دوره ام اکثرا۳۴ روزست پس باید روز ۲۰ دوره تخمک گذاری داشته باشم

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
از روز اول سیکلتون تا قبل از روز اول دوره بعدیتون هر چند روز ک هست رو تقسیم بر دو کتید روزش بدست میا ...

دوره ماهیانه 28 یا 30 روزه یا 35 روزه چطور حیاب میشه من اخرم نفهمیدم یعتی چی میشه توضیح بدید.ممنونم

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋

عزیزم وقت تخمک گذاری علایم درد داری دمای بدن بالا میره حالت گر گرفتگی داری ترشحاتت متفاوت میشه و از روز 14 سیکل نرمال اتفاق میوفته به حالت عادی تر میشه دوهفته قبل از پریود بعدی 

دوره ماهیانه 28 یا 30 روزه یا 35 روزه چطور حیاب میشه من اخرم نفهمیدم یعتی چی میشه توضیح بدید.ممنونم

دوره بیستو هشت روزه ینی تخمک گزاری روز دوازده تاچهاردهم هست

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
دوره بیستو هشت روزه ینی تخمک گزاری روز دوازده تاچهاردهم هست

تخمک گذاری رو نمیخام 28 روز یعنی کی تا کی خودم میدونم اما انگار با دونسته  دیگرون فرق داره

عزیزم وقت تخمک گذاری علایم درد داری دمای بدن بالا میره حالت گر گرفتگی داری ترشحاتت متفاوت میشه و از ...

خوب من روز ۱۵ ترشحاتم تخم مرغی بود در صورتی که روز ۱۶ رفتم سونو هنوز آزاد نشده بود