2777
2789

من از اینکه کسی قدر نمیدونه بیشتر اذیتم 

سلام لطف میکنین به نیت حاجت هام صلوات بفرستید و ممنون میشم بهم خبر بدین منم به نیت شما صلوات میفرستم و سوره مبارک حمد میخونم .دوستتون دارم نی نی سایتی های مهربون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نکن اون روزا که نمیخوای....من هرروز یه ساعت تو خونم کار میکنم مرتب کردن وجارو زدن گردگیری فقط پنجشنبه ها هم دوساعت یه کم مفصل تر انجام میدم خسته هم نشدم ونمیشم کل روز بیکارم نمیدونم چرا همه وقت کم میارن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم بعضی از روزا  پنچر میشم و کاری نمیکنم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

من نمی تونم. بچه که این چیزا نمیفهمه

آره بچه داری خیلی سخته منم این روزا رو گذروندم گاهی به شوهرم زنگ میزدم گریه میکردم میگفتم خسته شدم 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من هم باید سر کار برم هم بپزم هم به کارای بچه برسم. دیگه بریدم. خسته شدمممم

اره برای خانمای شاغل خیلی سخته 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍