2777
2789
عنوان

بچه هایی ک رابطه پدر و مادر و دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 17 پست
اره متوحهم ولی چون خودمون همینطور بزرگ شدیم بنظرم ساده میومد شاید واقعا ساده نباشه

ما ک خدایی خیلی ساده بزرگ شدیم اصلا کار ب کار مادر و پدرمون نداشتیم تو دوران کودکی خودمون بودیم الان بچه ها خیلی زبر و زرنگ تر شدن

عزیزم منکه مجردم.اما قبل بارداری حتما با همسرم و یه مشاور صحبت میکنم واگه لازم یه دوره هاییی میبینیم ...

انشالا عزیزم همانطور که میخوای بشه خدارو شکر منم همسرم از سرکار میاد منو دخترم میریم پیشواز و بوس کردن باز اونم میخواد بره سرکار جفتمونو بوس و نوازش میکنه بعد می‌ره سرکار من اینو از مامانم یاد گرفتم بچه ک بودیم همیشه می‌رفت پیشواز بابام چ موقعی که میخواست بیادخونه چ موقعی که میخواست بره سرکار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالا عزیزم همانطور که میخوای بشه خدارو شکر منم همسرم از سرکار میاد منو دخترم میریم پیشواز و بوس کر ...

چه عالی خداحفظشون کنه.خیلیم خوبه..اینا ابراز عشق وعلاقن بغل وبوسه از صورت...چیز زشتی نیستن که بچتون یاد میگیره به بقیه محبت کنه

اماخب کارای خصوصی تر تو اتاق شخصی

انشاءالله عزیزم مرسی آمین

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم