2821
2789

من که تا فهمیدم جیه سریع اعلام کردم آخه پسلم ملدیه واسه خودش این اداها رو نداره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

البته به نظرم از جشن گود بای پمپرز بهتره اه اه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من خییلی کار بامزه ایه.خودمم دلم میخواست ولی حالم زیاد روبراه نبود.هر دلیلی واسه خوشی و‌جشن و باید شدیدا جدی گرفت🤣🤣

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
این جشن واقعیه یا شوخیه؟😕😕

واقعا میگیرن نمیدونن دیگه پولاشون رو چطور خرج کنن

بنظرتون اگه بخوام بگیرم این جشن رو خیلی لوس نیس؟فامیل مسخرم نمیکنن؟؟🤕🤕

عزیزم ببخش شاید بگی من دارم دخالت میکنم ولی بهتره پولشو پس انداز کنی برا به دنیا اومدن بچه گلت.من تو دوران عقد پوستم کنده شد برای رسم و رسومی که حتی یه وقتایی نشنیده بودم.اینم که مد بشه خیلیا که نمیتونن بگیرن در عذابن.بخصوص که خانواده شوهر همش درگیر این مسائل باشن.من هنوز باردار نیستم اما یه رسم و رسومی برام توضیح دادن که خداییش فکر میکنم درد زایمان پیشش شیرینتر باشه😔😔

من خواهرم گرفتم توي جعبه خوشگل دو يا سع تا باد كنك آبي اگه پسر باشه صورتي اگه دختر باشه گذاشتيم بعد درشو دو تايي با شوهرش باز كردن و جشن گرفتن 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

من که نرفتم سونوگرافی.

تا وقتی دخترم دنیا نیومده بود حتی خودمم جنسیتش رو نمیدونستم چه برسه به بقیه.

چیه از مسخره بازیا

اه اه

متنفرم

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
تو دیگه خیلی بی ذوقی خواهر😁😁

اتفاقا اونجوری هیجانش بیشتر بود

وقتی دنیا اومد اولین سوالی که پرسیدم این بود که دختره یا پسر

دکتره گفت دختر

از خوشحالی جیغ زدم

بیرون اتاق هیچکس نمیدونست هنوز بچه چیه.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792