2821
2789
اره تعطیله

ولی نمیدونم چرا تو تقویم تعطیل نیست 😑

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انگار نداره..هست دیگه..خاصه

خب تاریخی خاصه 

من میگم احساسم اینه اتفاق خاصی هم میوفته 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
ولی نمیدونم چرا تو تقویم تعطیل نیست 😑

از ساله دیگه ایشالا میزنن 

چون امسال تصمیم گرفتن تعطیل کنن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بچه‌ها فردا تعطیله یا نه؟

بله 

خب تاریخی خاصه  من میگم احساسم اینه اتفاق خاصی هم میوفته

چ اتفاقی! فقط واس خودتون؟ یاهمه؟ حست خوبه یانه؟

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
چ اتفاقی! فقط واس خودتون؟ یاهمه؟ حست خوبه یانه؟

اره 

نه واسه همه 

اره بابا عالیه حسم 

😊😊😊😊

اره  نه واسه همه  اره بابا عالیه حسم  😊😊😊😊

ایشالا یه اتفاق خییییییلییییی توپپپپپپ بیفته....😇

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792