2777
2789

سلام من میخوام گربه بخرم چون علاقه دارم و از الان واسه آینده فکر میکنم اگه بچه دار شدم فرشامو بدم فرش شویی کافیه؟؟ و اون میکروب یا مو یا هر چیز دیگ ک از گربه بوده تمیز  میشه یا نه. میترسم واسه نوزاد مضر باشه 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

الان یه عده طرفدار حقوق حیوانات وارد عمل میشن و خشتک ها دریدندی سر بر بیابان‌ها گذاردندی که ای فلان گربه تمیزه فلانه هرکی بگه کثیفه خودش کثیفه و فلان .‌ولی نه حقیقتش اینه تو خونه ای که نوزاد داری گربه نیار حداقل ..گربه پر توکسوپلاسموز و انگل و میکروبه دائم باید واکسینه شه خودتو تو دردسر ننداز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی چند بار میخوای فرش بشوری یا روم روم باید باشی یا زنگی زنگ یا بهداشت برات مهمه یا نیست با حیوانات زندگی میکنی خب 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بستگی داره کجا بدی بشورنبعدشم برا جیش گربه باید خاک مخصوص بگیری خودشون جای جیششونو غریزی بلدن

اخه اوایل ک بلد نیستن و اینکه کف پاهاشون خاک داره میاد رو فرش میریزه. 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

روزی چند بار میخوای فرش بشوری یا روم روم باید باشی یا زنگی زنگ یا بهداشت برات مهمه یا نیست با حیوانا ...

نمیگم ک هر روز بشورم .میگم اگر فرش آلوده باشه با شستن از بین میره 

الان یه عده طرفدار حقوق حیوانات وارد عمل میشن و خشتک ها دریدندی سر بر بیابان‌ها گذاردندی که ای فلان ...

از ی طرف دوست دارم چون روزا همش تنهام شوهرم سر کاره از ی بابت یاد ی سری موضوعات و مراقبتا میوفتم پشیمون میشم.چون طفلکی ها گناه دارن نمیشه ک با کم کاری شکنجشون داد 

اخه اوایل ک بلد نیستن و اینکه کف پاهاشون خاک داره میاد رو فرش میریزه.

میتونی فرچه بگیری بعد اینکه دستشویی کردن کف پاهاشونو تمیز کنی ولی اکثرا خاکشون جوری نیست که کف پاهاشو بچسبه انقد ریز نیستن 

نظرت چیه خودت یه نی نی بیاری

خیلی زوووده .تازه ۵ ماهه عروسی گرفتیم😁😋