2777
2789
عنوان

خانوما...😃

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
تاريخ ده هزار ساله ايران جلد دوم

خیلی دوست دارم خوندن کتابای تازیخی رو شروع کنم ولی نمیدونم از چه کتابی شروع کنم شما که میخونین جذابه؟ 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووه کتاب که خیلی میخونم الان دارم با بی میلی (کتاب من منچستر یونایتد رو دوست دارم ) رو میخونم

قشنگ نیست؟

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
خیلی دوست دارم خوندن کتابای تازیخی رو شروع کنم ولی نمیدونم از چه کتابی شروع کنم شما که میخونین جذابه ...

خب من علاقه دارم

بايد ببيني علاقه داره به دونستن و خوندنش يا نه....

من فعلا همين كتاب اولين كتاب تاريخي بوده كه خوندم 

جلد اول و الان جلد دوم 

😩😩😩😩حالم بهم میخوره ازش شکر خدا تموم شد

اوه اوه خداروشکر 😂

نی نی سایت علیه السلام نی نی سایت شارژر  نی نی سایت دستشویی نی نی سایت اشپزخونه نی نی سایت ...

عالیه 😂😂😂😂 ای ام معتاده نی نی سایت 

تفسیر برهان. اصول و فروع کافی. بحارالانوار. الان تفسیر رو میخونم 

در مورد چین؟ قشنگه؟

رمان میخونم فقط کتاب الکترونیک در حال حاضر نبات و بادام تلخ

قشنگه رمانش؟