2777
2789
عنوان

زندگی با خونواده شوهر

175 بازدید | 10 پست

من تو مرحله آشنایی بودم و الان دیگه

میخوایم ازدواج کنیم 

پارتنرم همش اصرار داره تو ساختمون مامانش اینا دوسالی زندگی کنیم اما من مخالفم و با هم بحث داریم

بهش میگم اینجا رو بده اجاره خودمون جای دیگه اجاره کنیم میکه اینجوری زیر منت پول مامانمم

میگم خب مامانت بره اون یکی خونه هاتون ما تو این ساختمون زندگی کنیم میگه من نمیتونم مامانمو از خونش بیرون کنم اول زندگی هم نمیخوام پول اجاره بدم تا پیشرفت کنیم 

منم گفتم پس عروسی نکنیم تا وقتی تونستی خودت خونه بگیری اونم ناراحت شده به نظرتون اشتباه کردم؟ من خونوادم با این موضوع مخالفن و قبول نمیکنن اما اگه من راضی شم اونا هم حرفی نمیزنن

دوستم بهم میگه باید درکش کنم اول زندگی اما منم نمیخوام خدایی نکرده با مادرش حرمت بینمون شکسته شه

به نظرتون قبول کنم یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بری اونجا بشینی بعد شیادی با یه دلیل محکم بلند شی 

میخواد بگه مگه مامانم بد اخلاق بود 

مگه این همه کمکت نمیکنه 

مگه غذا نمیفرسته 

مگه جات بده و.....

یا نرو یا فک نکن به همین راحتی ها و ظرف دو سال میتونی بلند شی 

افزین بهت. زندگی با خانواده شوهر یعنی هرار بیماری روحی روانی گرفتن. تحت کنترلی. حتی مراقب صداتم باید باشی. رفت امدت....

دخالت ممکنه پیش بیاد

مهمون براش-بیاد انتظار داره شما بری کمک و هزارن مورد دیگ.

هیچ وقت تسلیم نشو

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

قبول نکن به هییییییچ قیمتی شده بری تو چادر زندگی کنی شده اصلا رابطه رو بهم بزنی زیر بار نرو.این کار خودکشیه بره اونجا دیگه کندنش با خداست...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

نروووو

ول با احترام اینو بهش بگو، سعی کن قانعش کنی. بگو حرمتا شکسته میشه و بعدش با ناراحتی و هزار حرفو حدیث باید بلند شیم.

خب خودتون برید اون یکی خونه ها که میگی دارن

نرووووول با احترام اینو بهش بگو، سعی کن قانعش کنی. بگو حرمتا شکسته میشه و بعدش با ناراحتی و هزار حرف ...

اونجا کوچیکه 

ولی با این حال من بهش گفتم راصی ام تو این خونه ها باشیم اما ساختمون مامانت نه

خودش میگه کوچیکه اذیتیم

خیلی باهاش صحبت کردم گفتم نمیخوام یه وقت خدای نکرده به مادرت بی احترامی کنم یا حرمتا از بین بره اما نمیفهنه☹️

اونجا کوچیکه ولی با این حال من بهش گفتم راصی ام تو این خونه ها باشیم اما ساختمون مامانت نهخودش میگه ...

تا راضیش نکردی ،عروسی نگیر. قاطع باش ولی نزار احساس کنه میخای لجبازی کنی، اینو به کسی که ازش حرف شنوی داره بگو که بهش بگه