2777
2789
عنوان

تست بارداری

375 بازدید | 31 پست

دوستان کمکم کنید من تست زدم منفی شد بعد نیم ساعت که دیدمش دوتا خط افتاد.تو اقدامم باید امروز و فردا پریود شم ولی یه هفتس دل درد پریودی دارم از دیروزه شکمم تیر میکشه و ول میکنه.

امکان داره باردار باشم؟ تست دومو گفتم بزارم اگ پریوذم عقب افتاد.

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوب دوباره تست بگیر اشکالش چیه

امروز تا فردا خونه بابامم. احتمالا فردا برم دکتر

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

تورو خدا واسم دعا کنید یک سالونیمه اقدامم. ازین ماه اگ باردار نشم دیگ باید برم سونو و عکس رنگی 

خوبه که پر رنگه...😍 احتمالا مثبته عزیزم مبارک باشه یکی دو روز دیگه هم با ادرار صبح تست کنه

ان شالله.توکل به خدا

آره میتونی خودتم بری صبح از نیازی نیست که ناشتا باشی

انقد ازمایش دادم که دیگ رله شدم. 

اره عزیزم توکل برخدا... ان شاالله که مامانی 😊

ممنونم اگ خودتونم مامان نشدید ان شالله به زودی