دلسا۱۳۹۹ مدیر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 12631 عنوان تهمت زدن | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 32 پست سلام دوستان بهتون تهمت جادوگری بزنن چی کار میکنین؟ ؟یه خدا نشناس میگه من جادو کردم بچه دخترش سقط شده سر این چهار ماهه باهاش قطع رابطه ام امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون 1403/09/06 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلسا۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 12631 میدونم عزیرم حقه هرکارکنی و بعد یه مدت که خواهر شوهرام آوردن رو در رو کردنش با من جلو من نتونست بگه من گفتم اون حرفارو گفت از یکی شنیدم و قسم داده اسمشو نگم،یعنی من اون حرفارو پیش کی دیگه ای گفتم اونم اومده به جاریم گفته و قسم داده اسمی از اون نیاره ببین چقدر کثیفه امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
09ghatre عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 5057 چ جالب منم ی انتری همین کار رو کرد حرف راه میبرد و میاورد بعدشم ک من جلوش وایسادم و گفتم دروغ میگه قسم دروغ خورد ب جون سه تا بچه اش و ب خدا هر وقت نتیجه قسم دروغشو دید خبرشو بهت میدم تو هم ب من بگو باشه؟ مطمئن باش خدا بی پاسخ نمیذاره گاهی بعضی مادر ها دخترای خودشونو ب چشم دشمن میبینن ... و ما دختر ها چ تنها و درک نشده ایم ....
دلسا۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 12631 چ جالب منم ی انتری همین کار رو کرد حرف راه میبرد و میاورد بعدشم ک من جلوش وایسادم و گفتم دروغ میگه ق ... چشم حتما عزیزم ,اینا عاقبت بخیر نمیشن اصل کار اینه که آدم عاقبتش بخیر بشه امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون