2789
عنوان

تهمت زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 32 پست
انشاالله به امید خدا

اینی که عرض کردم قطعی است 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

و من اصلا راضی به بچه دار شدن دخترش نیستم انشاالله که بچه دار نشه

ایشالله از قدیم گفتن هرچه کنی بخودکنی

گرهمه نیک وبدکنی

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو گمشو بکل مریضی روانی داری تاوانه عن خوریاتو میدی

من یه بار عکس پروف گذاشتم بعد شنیدن این تهمت با این  محتوا که«باهاشون مثل قبل نمیشم ولی حذفشونم نمیکنم باید بمونن ببینن بسوزن »به نظرت منم دل شکوندم اوناهم بشدت واکنش نشون دادن 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
ایشالله از قدیم گفتن هرچه کنی بخودکنیگرهمه نیک وبدکنی

بله و این تهمت رو به من و شوهرم زده طرف حسابم جاریمه ببین چیکار کرده که شوهرم که بشه عموی دخترش میگه انشالله که بچه دار نشه 

جواب ندادی به نظرت منم دل شکستم ، بخدا دست خودم نبود وقتی اون تهمت رو زد حالم خیلی خراب شد 

به نظرت منم دل سیاهم اون پروف رو گذاشتم اذیت بشن ؟یا دوست ندارم دخترش بچه دار بشه دلم سیاهه ؟

جواب ندادی به نظرت منم دل شکستم ، بخدا دست خودم نبود وقتی اون تهمت رو زد حالم خیلی خراب شد

شما جواب کارشو دادی خیر دل اونا دل هست دل شما دل نیست حق باهمسرته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرت منم دل سیاهم اون پروف رو گذاشتم اذیت بشن ؟یا دوست ندارم دخترش بچه دار بشه دلم سیاهه ؟

این روزا دل پاک بودن رو میزادن ب حساب سادگی اگ بابت این موضوع ناراحتی سکوت کن وفقط بسپر دست خدا ب وقتش جلوی خودت جوابشونو میده اگ کلی نگاه کنیم بله دل شکستی اما نمیشه سکوت کرد هرعملی عکس العملی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این روزا دل پاک بودن رو میزادن ب حساب سادگی اگ بابت این موضوع ناراحتی سکوت کن وفقط بسپر دست خدا ب وق ...

ببین فقط اینا نبوده وقتی فهمید باردارم از حسادتش  هزار جور بهم تهمت ناروا زد که خدای بالا سرم  شاهده ولی نتونستم ثابت کنم 

این روزا دل پاک بودن رو میزادن ب حساب سادگی اگ بابت این موضوع ناراحتی سکوت کن وفقط بسپر دست خدا ب وق ...

ولی بعدش زود پشیمون شدم و شخصا خودم طلب حلالیت کردم ازش ولی با پیام دادن چون رو در رو روم نشد ولی  اون جواب پیاممو نداد و همه جا نشست گفت دیدین گفتم کار اینه جادو کرده دخترم بچش سقط بشه

ببین فقط اینا نبوده وقتی فهمید باردارم از حسادتش هزار جور بهم تهمت ناروا زد که خدای بالا سرم شاهده ...

میدونم عزیرم حقه هرکارکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به همه خواهر شوهرام تهمت هرزگی زده بود و گفته بود همه اون تهمت هارو من زدم بهشون و جون سه تا بچشو برا تهمت ناروایی که بهم زده بود قسم خورده بود وقتی خواهر شوهرام آوردنش با من رو در رو کردنش پیش من گفت از یه نفر دیگه شنیدم اینارو و قسم داده اسمشو نگم یعنی من این حرفارو پیش کی دیگه گفتم و اونم اومده پیش جاریم گفته ببین توروخدا چقدر عوضیه

بعد اینکه فهمید باردارم به همه خواهر شوهرام تهمت هرزگی زده بود و انداخته بود گردن من گفته بود من گفتم اون حرفارو و بعدشم جون سه تا بچشو قسم خورده بود ،فکر کن برا تهمت های ناروایی که به من زده بود جون سه تا بچشو قسم خورد