2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم خوااااست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چند شب پیش گریه کردم برا شیرینی خیلی ویارمه اینروزا

عزيزم نخور دیابت بارداری میگیری خدایی نکرده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بیرونم میری پر خوراکیه اونوقت باید در همه مغازه ها رو تخته کنن دیگه

ببین گلم درسته بیرونم هست تواین سایت خیلی دیدین تاپیک زدن هیچی خونمون نداریم بچم شیر خشک گیرش نمیاد درسته بیرون هست تو نت پره ولی اینجا یه گم مراعات کنیم

سلام😐😂

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

چند شب پیش گریه کردم برا شیرینی خیلی ویارمه اینروزا

منم تو بارداری خیلی ویارم بود🥲🥲اونموقع با مادرشوهرم اینا زندگی میکردم هرچی شوهرم میخرید دو سه تا سهم من میشد بقیشو اونا میخوردن منم دیگه نمیگفتم بیار میرفتیم بیرون تو قنادی دوتا دونه میخرید میخوردم🥺😂الان نی نیم تپله میگن انقدر شیرینی خوردی چاق شده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز