2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون گلمکیک رو خودم پختم .بقیه هم هدیه همسرمه الان بهم دادیکم امسال تحت فشاریمولی همین که یادش بوده ...

ای جانم إلهییی

دستشون طلا  ایشالله تولد صد سالگی تون کنار همسر مهربونتون

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

ای جان انشاالله سالم و صالح بیاد بغلت شما یه فرشته تو وجودت داری برای منم دعا کن مشکلم حل بشه

انشاءالله عزیزم انشاءالله 

امیدوارم این روزها خبرهای خوب خوب بشنوید و مشکلتون حل بشه گلم

من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
عزیزم چرا خودتو اذیت میکنی؟🥺تو بارداری طبیعیه دلت بخوادمنم قند داشتم ولی دست خودم نبود مثل چی شیرین ...

اره عزیزم دست خودم نیست من قبلش حذف شیرینی داشتم تو رژیم غذاییم 

اما الان نمیتونم 

ب شوهرمم گفتم تو بشقاب بخره

من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
باشه عزیزم ممنونم از محبتت

قربونت برم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

رسید ب دستم بلاخره 🤭

نوش جان😍😚🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

انشاءالله عزیزم انشاءالله امیدوارم این روزها خبرهای خوب خوب بشنوید و مشکلتون حل بشه گلم

ممنون گلم غم نبینی انشالله 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤