2777
2789
عنوان

هدف این اقا چیه

426 بازدید | 75 پست

همکلاسیمه بچه هم نیست بالا ۳۰ سنش دقیق نمیدونم چندسال ولی بالای ۳۰ هست این اقا بیشتر اوقات نگام میکنه ارتباط چشمیشو قطع نمیکنه با دقت نگام میکنه رو کارام دقت میکنه حتی شنیدم راجبم داشت پچ پچ میکرد دوستشم تا منو میبینه اشاره میکنه به من و خلاصه اینطور رفتارایی داره مسخره بازی در میاره یا واقعا خوشش اومده ؟ با احترامم صحبت میکنه ولی دستو پاشو گم میکنه منم بهش چندباری نگاه کردم فک کنم متوجه شده باشه بهش بی میل نیستم ولی این رفتارا و قایم موشک بازیاش یکم دو دلم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من خوشش اومده اما فک میکنه شما مخالفین برا همین میخواد مطمئن بشه، بعد پا جلو بزاره، البته که شما عکس العملی نشون ندین تا خودشون جلو بیان، ولی با توجه به شناختی که از این دست پسرا دارم قطعا خوشش اومده

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

انقدر همگی از اقایون بی عرضه و مسخره ، رفتار چرت دیدیم

که دیگه من طرف مستقیم به خودم هم میگه باور نمیکنم

خواستگاری هم میاد هنوز باورش ندارم

مردا کلا عجیبن

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

بنظر من خوشش اومده اما فک میکنه شما مخالفین برا همین میخواد مطمئن بشه، بعد پا جلو بزاره، البته که شم ...

یه پسری بود برای من از این اداها در میاورد. کلی بهش فرصت دادم بیاد جلو اخرشم نیومد

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
بنظر من خوشش اومده اما فک میکنه شما مخالفین برا همین میخواد مطمئن بشه، بعد پا جلو بزاره، البته که شم ...

ولی من دو تا چراغ سبز دادم فک کنم فهمیده منم خوشم میاد داره ادا میاد

کسی هم که استوری بذاره و تو بیو بنویسه سلام با توجه به اینکه قبلا شناخت داره اما مستقیم حرف نمیزنه دلیلش چیه اگه همکار آدم باشه ؟

یه پسری بود برای من از این اداها در میاورد. کلی بهش فرصت دادم بیاد جلو اخرشم نیومد

من خودم پسرم، خیلی اوقات بحث ترس و سردرگمی از ری اکشن شماست، ولی خب به هر حال وابسته به رفتار شما فیدبک نشون میده

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

چجوری فرصت دادی؟ دلیلشو نفهمیدی؟

فکر میکردم میترسه ردش کنم. بهش نزدیک میشدم باهاش خوب رفتار میکردم که خیر سرش شجاعت پیدا کنه بیاد جلو. نیومد. نفهمیدم چرا ولی از زندگیم کلا حذفش کردم 

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀