2777
2789
عنوان

مادر دوست پسرم نمی خواد منو

637 بازدید | 26 پست

سلام به همگی بچه ها، من 6 ماه و خورده ایه با پسری دوستم برای آشنایی ازدواج.

مادرش بهش گفته بود 6 ماه باهم دوست باشین بعدش اون وقت پیش قدم میشیم.

خلاصه الان حرفش عوض شده میگه تا ما بریم آشنا بشیم شمام آشنا بشین به عبارتی داره کشش میده.

از اون طرف خود پسره واقعا میخواد منو هی میگه بیام با بابات حرف بزنم بیایین برای تحقیق.

الان به خدا موندم چیکار کنم اگر کسی این شرایطو داشته خواهشا راهنمایی کنه خیلی ذهنم درگیره

مادر خیلی مهمه اگر اون نخواد نمیشه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا لطفا اگر عمر و جوونیت رو دوست داری بیخودی هدرش نده . کات کن بگو از اینجا به بعد باید رابطه جدی بشه . یا بیاید خواستگاری یا تمام . اون وقت اگر مردش باشه پات وایمیسته اگرم نه که اونم فارغ میشه میره پی کارش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مادر نامزد من ب دلایلی مخالف بود..بهشون گفت که ب شما ربط نداره میخوام باهاش باشم مامانشم چیزی نگفت..

میدونی مادرش نمیگه نه ولی از اون طرف داره کش میده گفته ما باید اول تحقیق کنیم.

برو به مامانت بگو که یه چندوقتی با یه اقایی اشنا شدم میشه بری ازش تحقیق کنی

اگر ادم خوبی بود احتمالن مامانش به ازدواج های دوستی اعتقادی نداره میخواد طولانی تر باشه که شاید ازت خوشش بیاد

نگاه اینجا باید پسر رو مجبور کنی مخ مامانشو بزنه

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

صبر کنین تا تحقیق کنن و راضی بشن 

اول بسم الله آشوب نندازین تو زندگی کسی

نارضایتی خانواده بعدا خیلی دردسر داره 

خیلی خودتو مشتاق نشون نده 

از موضع بالا برخورد کنین

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

لطفا لطفا اگر عمر و جوونیت رو دوست داری بیخودی هدرش نده . کات کن بگو از اینجا به بعد باید رابطه جدی ...

بدبختی میدونی چیه طرف میگه من واقعا میخوامت. تمام ادرس ها رو داده بریم تحقیق از اون طرف میگه بیام با بابات حرف بزنم ولی مادرش میگه آشنا بشین اونم بعد 6 ماه 

بدبختی میدونی چیه طرف میگه من واقعا میخوامت. تمام ادرس ها رو داده بریم تحقیق از اون طرف میگه بیام با ...

میل خودته ولی اگر خیالش راحت بشه که تو پاش وایسادی اونم دنبال مادرش امروز فردا میکنه . رابطه بی هدف برای دختر ضررش بیشتره تا پسر رابطه باید اسم و مفهوم داشته باشه . نظر خانواده ات چیه ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚