2777
2789
عنوان

چرا واقعا اینطوریه زندگی من

115 بازدید | 9 پست

ببینید من تا حالا چندتا خواستگار داشتم چندتا یعنی بیشتر از 20 تا چند مورد میشه گفت قابل قبول بودن بقیه نه ومن جواب منفی دادم بهشون تا اینجا مشکلی نبود چون فکر میکردم من نمی خوام اما بعداً متوجه شدم حتی من هم اگه بخوام سر نمیگیره ی جورایی بهم میخوره تازه فقط خواستگار نیست اگه تو جامعه کاری باشه فعالیتی باشه پولی باشه من هم بخوام برم سراغ اون کار دیگه اون کار نتیجه نمیده واقعا به شک افتادم به طلسم واینا هم اعتقاد ندارم موندم واقعا خدا برا من نمی خواد باید در همین حد بمونم چرا هیچی برام سر نمیگیره 

بخودت تلقین می کنی عزیزم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا آدم درونگرایی هستی

رابطه اجتماعی قوی و زیادی نداری

اعتماد بنفس پایینی داره

اینا باعث شده به این فکر برسی

ولی اینطور نیست عزیزم

تلاشت رو بکن به خدا توکل کن 

تلقین مثبت کن نتیجه عالی میشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

به خودت تلقین نکنتوکلت به خدا باشه (واقعی) درست میشه هر روز آیة الکرسی روبخون صدقه بده

نماز هم میخونم قرآن هم بعضی وقتا میخونم بیشتر واسه پدرم که فوت شده نمی‌دونم چرا اینطور شده

نماز هم میخونم قرآن هم بعضی وقتا میخونم بیشتر واسه پدرم که فوت شده نمی‌دونم چرا اینطور شده

من هر روز که از خونه بیرون میرم آیة الکرسی رو باااید بخونم، توکل و ایمان واقعیت به خدا باشه، و بسپاری به خودش،  بهترین رو برات رقم میزنه

درسته اعتماد به نفس کافی ندارم

رو این یه قلم کار کنی بقیه درست میشه