2789
عنوان

مادرشوهر

705 بازدید | 11 پست

من با خاتواده همسرم یکسری مشکلاتی دارم که قبلا همشو توی تایپیکا گفتم.

از جمله نظافت و تمیزی

اما خب چون سنشون یکم بالاست میان خونمون من تحمل میکنم و اتفاقا خیلی هم خوش برخوردم. چون سالی یکبار میان دوست ندارم ناراحتی ببینن از من.

اومدن و من نذاشتم مادرشوهرم ظرف بشوره چون هم سنش بالاست و پادرد داره هم حقیقتا تمیز نمیشوره.خلاصه همش گفتم اوندی اینجا چندروز استراحت کن ظرف نشور...

اما در نهایت ۲ سری ظرف میوه رو شست که تماما کثیف بودن🙂

خیلی وضعیت بدی بود چاقو ... همه میوه چسبیده بود. اخرش قایمکی شستمشون.

اما در کل نمیدونم همیشه این روال رو پیش ببرم؟

پر از خیال🙂‍↔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همدردیم. با این تفاوت میان خونه من تعارف شستن نمیکنن. یوقتایی نگران نشیمنگاهشون میشم انقدر یه جا نشس ...

من میاد خونم نمیذارم کار کنه.

میگم از سکوت و بی کاری لذت ببره. چون واقعا خونه خودشون ادم دیوانه میشه. اینقد که همیشه شلوغه🤕

ما بیشتر میریم اونجا. اونجام البته وقتی همه هستن خودش خیلی کار نمیکنه. چون واقعا نمیتونه کار کنه برا ۲۰ نفر ادم کلی بچه شلوغ همراهشون هست

پر از خیال🙂‍↔️

حالا شما مادرشوهرت سنش بالاست دیر به دیرم میاد من زنداداشم میاد خونه مامانم خیلی کثیف ظرف میشوره عمدا چون خونه خودش تمیز میشوره هر چی بهش میگیم نشور زحمتت میشه خودمون میشوریم قبول نمیکنه تا حالام به روش نیوردیم از اونور به داداشم میگه من میرم خونه مامانت همش ظرف میشورم دیگه اخر من گفتم بیا کف میزنم تو اب بزن

من میاد خونم نمیذارم کار کنه.میگم از سکوت و بی کاری لذت ببره. چون واقعا خونه خودشون ادم دیوانه میشه. ...

اره منم کاری ندارم میگم بشینه خودم راحت ترم.ولی اینکه بگی تعارفم بکنه اصلاااا. ولی تو بحث تمیزی اینجوری بگم که وقتی از خونم میرن احساس میکنم چند تا مهمون گروه سنی الف داشتم. کل فرش و میز پر از چیپس و پفک و تخمس که پرت شده اینور اونور. از پیش دستی بعنوان جاسیگاری استفاده میکنن درصورتیکه جلو چشمشون گذاشتم. تو بالکن پر از ته سیگار کف زمینه بعدم شوهرم میگه نریز میگه ولش کن عب نداره. دستشویی هم نگم برات