2777
2789

شوهر من هیچوقت ندیدم تا حالا حق کسیو بخوره شده از حق خودش بده به دیگران ولی اجازه نمیده پول زحمت نکشیده بره تو جیبش،حالا با این همه احتیاط همش به تور آدمای حروم خور میخوره،دیشب رفته گوشی بخره یه گوشی شیش تومنی انتخاب کرده اون فروشنده عوضی بجای شیش تومن هشت تومن کشیده تو فاکتورم هشت تومن نوشته علاوه بر گوشی تو فاکتور گلس و یه قابم نوشته در حالیکه اونا رو اشانتیون داده به شوهرم،شوهرمم طفلی چشمش ضعیفه ندیده این چی کشیده چی نوشته اومد خونه من گفتم بهش،حالا الان رفته مغازه طرف گفته اشتباه کشیدی فرشنده زیر بار نرفته گفته قیمت همینه

الکی الکی دو تومن پول زحمت کشی شوهرم رفت که صبح تا شب سرکاره،این همه حواسش به حساب کتابش هست آخرشم همش بدشانسی میاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بلا نسبت بعضی ها فروشنده ها دزد شدن من یه انگشتر نقره خریدم به اسم نو فروخت اومدم خونه دیدم نگینش از پشت  حالت کثیفی داره بعد بردم جای دیگه انگشتری که دو تومن بهم فروخته بود یارو می گفت ۵۰۰تومن بیشتر نمی ارزه خدا لعنتشون کنه 

چه ربطی داره دختر به کارما؟الان شما شکایت کنی فروشنده میتونه همون فاکتورو رو کنه که آره من فلان قدر فروختم دیگه شما بودی شاهد که ایشون گفت 6 میلیون اما 8 میلیون نوشت تو فاکتور

سامسونگ a05 تازه برای تولد بابام خریده گوشی بابام ترکیده

عزیزم اگه حافظه‌اش ۱۲۸ باشه و همراهش شارژر هم باشه قیمتش همون ۸ تومنه.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..