2777
2789
عنوان

اجاق گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 19 پست
بستگی داره . خونه اجاره ای داری میری؟؟ اگه میری که گاز فر دار بخر . ااگه هم قراره موقت تو اون خونه ب ...

مگه موقع فروش یا اجاره گاز در میارن؟😐

من خونمو اجاره دادم گاز و هود گذاشتم بمونه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
مگه موقع فروش یا اجاره گاز در میارن؟😐من خونمو اجاره دادم گاز و هود گذاشتم بمونه

اره . 

زیر گاز چند کشو میخوره . بعد میتونی اون گاز رو با کشو های زیرش در بیاری  تا اون مستاجر اگه گاز داره از گاز خودش استفاده کنه . میتونی هم درنیاری و اجارشو بگیری.

تو ویلاها یا جاهایی که میخوای برای چند شب بمونی هست . اجاره سالیانه هم بستگی به طرف داره خب .سمت ما گاز رو درمیارن فقط هود هست و سینک . 

و مستاجر ها هم گاز فردار دارن و هر خونه ای که میرن میبرن با خودشون .

برای فروش هم خب از همون اول طی میکنن سمت ما و کسی که خونه رو میخره هود و  گاز هردو رو خودش میخره و میاره و معمولا کسایی که خونه میخرن مثلا تازه عروس یا کسایی که بعد از چند سال مستاجری خونه خریدن یا خودشون وسایل دارن یا میخوان وقتی وارد خونه جدید میشن با سلیقه و لوازم نو بیان . با اونا طی میکنن که به این وسایل نیاز دارید یا خیر اگه نیاز ندارن خونه کسی که داره میفروشه باید در بیاره اونهارو و تمیز کنه  و بعد تحویل بده . 

وخونه هایی هم که برای پس انداز یا  تازه ساخت میخرن هم که اصلا کابینت نداره و خود خریدار باید بزنه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره . زیر گاز چند کشو میخوره . بعد میتونی اون گاز رو با کشو های زیرش در بیاری تا اون مستاجر اگه گاز ...

دلیل درآوردنش چیه؟ بیشترین میکروب و آلودگی تو همین هود و گاز جمع میشه . مستاجر مراعات نمیکنه سرسال که میشه خونه رو تحویل میگیری میبینی تو هود پر چربی هست و گاز کلی خرابه و .. و قبول هم نمیکنن خودشون تمیز کنن . 

مخصوصا اگه گاز فر دار باشه چون کنار و پشت گاز ( قسمتایی که یکم فاصله داره با کابینت) تو اون منافذ پر آشغال و چربی و کثیفی میشع .  و موقع تحویل خونه هم نمیان همه جا رو دسته گل کنن فقط جاهای پر دید رو یکم تمیز میکنن و تمام.

باید طی کرد قبل اجاره و.. که وسایل به تمیزی روز اول که تحویل گرفتی باشه و..

البته میگم جاهایی که من دیدم اینطور بوده خودمونم با این شرایط اجاره میدیم .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

ببین من گاز صفحه ای گرفتم استیل اخوان پنج شعله که شعله بزرگش کنار گاز هست و وسط نیست . ۶میلیون پارسا ...

خب به جای اون توستر فر گاز که بهتر و کاربردی تره من خودم سولار دارم