وقتتون بخیر دوستان . من از کتاب های کمبریج از خودم تست گرفتم لیسنینگ ۵.۵ شدم و ریدینگ با نیم ساعت بیشتر وقت دادن ۶.۵ . (بدون دونستن مهارت ازمون دادن.)
اسپیکینگم ضعیفه . حالا بنظرتون من بخام برای ایلتس با نمره هدف ۶.۵ تا نهایت شهریور ماه اقدام کنم چکار انجام بدم بهتره. سلف استادی بخونم. یا موسسه پیش برم یا چطور؟
تو تهران یا مازندران موسسه یا استادی میشناسید معرفی کنید؟ اگه کسی راهنمایی میتونه بهم بکنه ممنون میشم. سلف استادی با یوتیوب خوندن چطوره ؟؟؟
به نظرم کلاس خصوصی خیلی سریع تر میتونه بهتون کمک کنه
من ایشون رو میشناسم که به نظر خیلی خوبه: sahar_cast
موسسه زبان ایران اروپا هم من کلاس زبان میرم خیلی خوبه(اما در مورد کلاس های آیلتسش اطلاع ندارم)
از اقوام هم موسسه آفرینش میرفتن، خیلی راضی بودن
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه با پشتکار بنشینید بخوانید، به نظرم میتونید از پس بر بیایید
یه کتابی بود واسه سپیکینگ که خیلی خوب بود
اسمشو یادم رفته، پیداش کردم واستون میذارم
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️