2777
2789
عنوان

واسه ازدواج🤍🌱

148 بازدید | 19 پست

سلام دوستان چه دعایی رو پیشنهاد میدین واسه ازدواج، که تا ۴۰ روز بخونم،

من واقعا خوشگلم و اخلاقم خوبه و... هیچ مشکلی ندارم، اما هیچکس سمتم نمیاد!!

دلم میخواد ازدواج کنم...

ممنون میشم کمک کنید.

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
سلام عزیزم سوره طاها و استغفار و ترک گناه بعلاوه نماز اول وقت

مرسی عزیزکم، خیلی ممنونم🥰😍❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزکم، خیلی ممنونم🥰😍❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم .سلامت باشی

امیدوارم ی بخت خوب نصیبت بشه.این دعا برای ازدیاد خواستگار مجربه .خودمم خوندم نتیجه شو دیدم 

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

خواهش میکنم عزیزم .سلامت باشیامیدوارم ی بخت خوب نصیبت بشه.این دعا برای ازدیاد خواستگار مجربه .خودمم ...

چقدر خوووب

مرسی واقعا😍🥲🤍

سلام دوستان

من یه ذکری بلدم که خواستم به شما هم یاد بدم

موقع اذان قدرت فرکانس زمین در بالاترین حد خودش قرار داره یعنی شما این موقع هرچی از خدا بخواین بهش میرسین ان شاء الله 🌷💗

فرق نمیکنه اذان چه زمانی باشه صبح ظهر عصر...

اول سه تا صلوات بفرستین 🌱🦋

بعد ۵۰ بار بگین حسبی الله

بعد این سه ذکر رو هر کدوم ۷بار بگین

یا فتاح

یا رزاق

یا وهاب

بعد شما میتونین هر خواسته ای که دارید رو از خدا بخواین موقع اذان دعاها برآورده میشه و به گوش خدا میرسه 😍🌸

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

برای ازدواج خب برو اگر تو شهرتون امامزاده دارین برو آنجا سوره یاسین رو از اول سوره تا مبین اول بخون بعد دوباره برگرد از اول سوره بخون تا مبین دوم دوباره برگرده از اول سوره بخون تا مبین سوم دوباره برگرد از اول سوره بخون تا مبین چهارم دوباره برگرد از اول سوره بخون تا مبین پنجم دوباره برگرد از اول سوره بخون تا مبین ششم دوباره برگرد از اول سوره بخون تا مبین هفتم بعدش که تموم شد دعا کن ان شاءالله همسر باب میلت بیاد

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

مامانتون بگید نماز هفت بانو رو سرچ کنه براتون بخونه خیلی مجربه

۷ چهارشنبه پشت سرهم.سوره یس بخونید هدیه ب آقای نخودکی.من خوندم هفته پنجم با هسرم آشنا شدم.فقط چهارشنبه ها بخونید و پشت سرهم باشه 

اینم تجربه یکی از دوستانه

اینم عالیه

سلام دوستانمن یه ذکری بلدم که خواستم به شما هم یاد بدمموقع اذان قدرت فرکانس زمین در بالاترین حد خودش ...

مرسی عزیزکم، فقط ۷ بار بگم یا فتاح و ۷ بار بگم یا رزاق و...؟

۷ چهارشنبه پشت سرهم.سوره یس بخونید هدیه ب آقای نخودکی.من خوندم هفته پنجم با هسرم آشنا شدم.فقط چهارشن ...

عع چقدر جالب، خوشجالم برات😍😍😍

فقط چهارشنبه‌ها میخونم و اینکه یکبار سوره یس رو بخونم؟

چه موقع بخونم؟

ذکر یا ودود زیاد بگو یا ۱۰۰۱ مرتبه

سوره احزاب

برای ازدواج منم دعا کن خوشبخت شم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

ذکر یا ودود زیاد بگو یا ۱۰۰۱ مرتبهسوره احزاببرای ازدواج منم دعا کن خوشبخت شم

مرسی عزیزکم، چشم حتما دعا میکنم انشالله ک خوشبخترین بشیییی