2777
2789
عنوان

هفته 39

230 بازدید | 17 پست

هستم.حرکات بچه نسبت به دیروز کمتر شده و لگن دردم خیلی بیشتر

تا دیروز لگداشو توی پهلوم حس میکردم ولی امروز پهلوهام خالی شدن

برم دکتر یا منتظر بمونم؟؟؟؟

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

عزیزم حتما حتمابرودکتر

یااگه دسترسی نداری برو بلوک زایمان

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

ولی بنظر من چیزی نیس اما حتما سر بزن دکتر

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی به احتمال زیاد.چون سزارین تا هفته ی 38هست.

برو دكتر بنظرم ، من دكترم داشت تلفني صحبت ميكرد با مريضش گفت بعد ناهار يه چيز شيرين بخور بخواب به پهلو يكم به سمت عقب يه بالشت به پشت ، تو يك ساعت حركاتو بشمار كم بود سريع بيا

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
طبیعی

برو دكتر بنظرم ، من دكترم داشت تلفني صحبت ميكرد با مريضش گفت بعد ناهار يه چيز شيرين بخور بخواب به پهلو يكم به سمت عقب يه بالشت به پشت ، تو يك ساعت حركاتو بشمار كم بود سريع بيا

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
برو دكتر بنظرم ، من دكترم داشت تلفني صحبت ميكرد با مريضش گفت بعد ناهار يه چيز شيرين بخور بخواب به په ...

خب تعداد حرکاتش نمیدونی چقد باید باشه؟؟؟

تا دیروز مرتب یه جایشو از پهلوم فشار میدار بیرون مثل زانو

ولی امروز فقط یه بار بود

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
خب تعداد حرکاتش نمیدونی چقد باید باشه؟؟؟ تا دیروز مرتب یه جایشو از پهلوم فشار میدار بیرون مثل زانو ...

خوب يادم نيست به اين شماره زنگ بزن ببين جواب ميدن بپرس تو نت ديدم 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍