2777
2789
عنوان

درد پریودی

88 بازدید | 14 پست

دوستان کسی بوده که درد پریودی  شدید داشته باشه تو دوران مجردی 

ولی وقتی ازدواج کرده حامله شده باشه ؟؟

چرا میگن درد پریودی باعث ناباروری میشه نمیفهمم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مجردبودم درست ۳روزاول کلا ازدرد میفتادم خونه..خیلییییی حالم بدمیشد.الان متاهلم یه دختردارم

همه ش دروغه این حرفاباورنکن...حتی دوستم الان دوتابچه داره هم مجردی هم متاهلی توپریودی اینقدرحالش ازدردبدمیشد روزاول همیشه بیمارستان بود

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

جدید شنیدم

شنیده بودم ک میکن ازدواح کنی دردات کمتر میشه ولی این نه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمیتونم بگم کی زده ولی واقعا ناراحتم کرده میگن شاید کیست باشه اینقدر درد دارم موقع پریودی

نه جانم کیست کی تا حالا ناباروری اورده !کیست جز طبیعت رحم و تخمدانه ..اگه کسی بگه من تا الان کیست نداشتم جای تعجبه .کیست موقعی رخ میده که بدن و غذاهای که میخوری خصوصا تو ایام پریودی بیشتر خودشو نشون میده بعضی وقتا هم تخمکا خوب تخمک گذاری نمیشه بخاطر استرس .دلهره .ناراحتی.غم واین میشه کیست  انواع اقسام کیستارو داریم .به دیواره رحم میچسبه تو تخمداناها پراز کیست یا فولیکولای ریزه توضیحش زیاده ولی نگرانی اصلا نداره.

نه جانم کیست کی تا حالا ناباروری اورده !کیست جز طبیعت رحم و تخمدانه ..اگه کسی بگه من تا الان کیست ند ...

وااقعا مرسی از توضیحاتت من حالا سنو نوشتن برام ولی واقعا ترسیدم