2821
2789
عنوان

طب سوزني

185 بازدید | 6 پست

سلام دوستان دوشنبه امبيدينگ كه نوعي طب سوزنس هست و كاشت نخ ميباشد رو انجام دادم

براي اشتهاي زياد و تنبلي تخمدان 

حالا سوالم اينه بعد از چه مدت تاثيرش رو نشون ميده چون هنوز اشتهام كم نشده 

كسي تابحال نتيجه گرفته ؟

خواهشا حتي اگر تجربه اي نداريد هم يه خبري بديد 

من نا بحال دوتا تاپيك زدم و هيچ جوابي نيومده و چون تازه عضو شدم نميدونم درست تاپيك ميزنم يا خير 

تشكر

من كه هنوز نه اشتهام كم شده نه تغييري 

شايدم الان زوده براي نتيجه 

ولي خب همين جا هم خيليارو ديدم كه واضي بودند به دكترم گفتم گفت نه برنميگرده رژيم خاصي هم نداد فقط گفت كمي پياده روي اروم انجام بده چون من كيست تخمدان دارم و موقع راه رفتت سريع اذيت ميشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همکارام برای لاغری رفت طب سوزی خیلی لاغر شد حدود11 کیلو بعد از 1 سال دوباره چاق شد چون رعایت نکرد یکی دیگه هم برای گردنش رفت ارتروز داشت خوب شد یعنی قرار بود عمل کنه اما خیلی بهتر شد...هزینه شما چند شد من همکارام جلسه ای 75تومن دادن البته من شنیدم برای تنبلی تخمدان عالیه

من امبدينگ كردم كاشت نخ هست البنه همون كار طب سوزني رو ميكنه ولي تعداد جلساتش بين ٣تا ٥ هست 

يعني خيلي كمار از طب سوزني براي كسياني كه وفت و امد براشون سخت هست 

براي من با امبدينگ كيست تخمدان شد يك جلسه ٣٥٠ تومن 

دكتر گفت ٤جلسه كافيه 

ولي اگر ببينم جوابي نميگيرم ادامه نميدم 

سلام عزيزان ، براي طب سوزني در شهر  اصفهان به مطب دكتر محمد برجيس متخصص مراجعه كنيد ، ايشون خيلي ماهر هستند ، من ٤٥ كيلو وزن كم كردم با طب سوزني و كاشت نخ امبدينگ و همچنين درمان نازايي انجام دادم، ضمنا خيلي خانمها تو مطب ايشون براي انجام جوانسازي و رفع چين و چروك صورت با طب سوزني اومده بودند. تلفن مطبشون را مينويسم ٠٩١٣٩١٢٢٠٨٠ اين هم صفحه اينستاشونه drberjis. موفق باشيد

2790
2823
2791
2779
2792