2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میفهمه دفترچه ی برگش کم شده امروزم دفترچه رو برو بیمه پولشو بگیره وای 

کاش می‌گفتی دفترچه م‌گم شده

حالا اشکالی نداره بهروی‌خودت نیار ولی فردا پسفردا کل دقترچه رو‌گم و کور کن

بعدشم برو متخصص پوست با پذوفولین خیلییییی طول‌میکشه هنوز خوب نشده شوهرت میگیرهدردسر میشه

پماد آلدارا هم‌اگه گفتن نخر هیچ تاثیری روت نداره پوستت فقط زخم‌میشه تابلو‌میشه قیمتشم ۳۰۰

برومتخصص پوست اول درست تشخیص بده

بعدم درمان های متخصص پوست خیلییی سریعه

۱ماهه خوب میشه شاید کمتر

هیچی نمیدونم هم استخر میرم هم اپیلاسیون میرفتم هم لیزر میرفتم هم حوله نم دار زیاد استفاده کردم نمیدو ...

خوب به شوهرت توضیح بده... دیگه واسه چی شک کنه آخه... اگه بخوای نگی خیلی اذیت میشی... اول مطمئن شو که زگیل هست بعد حتما بهش بگو ... باید ارامش داشته باشی تا مداوا بشی وگرنه اعصابت به هم بریزه سیستم ایمنی بدنت هم خوب ضعیف میشه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

سلام عزیزم نگران نباش منم زگیل داشتم و دکترای زیادی رفتم ولی اخر سردکتر متخصص زنان خانم دکتر عاطفه الهویی نظری درمانم کرد بری مطبش انقدرمریض میبینی که زگیل داشتن و درمان شدن که اروم میشی

سلام دوستان.من حقیقتش درمان های مختلفی انجام دادم برای زگیل تناسلی خودم و همسرم.اما همش بی فایده بود فقط هزینه زیادی کردم ک هیچی جز افسردگی بیشتر نصیبم نشد.ی دارویی از ی خانوم دکتری گرفتم ک تعریف کارش رو زیاد شنیده بودم.ی دارو گرفتم برای خودم و همسرم تو خونه استفاده کردیم ک شکر خدا ۷ روز زمان نبرو ک افتادن .اینا رو میگم ک هرکی مثل من به مرز نابودی زندگیش رسیده حتما این راه رو امتحان کنه پشیمون نمیشه ان شاءالله.دعا یادتون نره اینم شمارش ۰۹۳۰۹۰۸۸۳۸۷

خوب یعنی هنوز ححاد نشده که خدا نکرده باعث سرطان دهانه رحم بشه من دوستم گرفته بود رفت پیش دکتر فرزانه حجت خودشو نشون داد اونم خیلی استرس داشت خودم از اینترنت گشتم براش یه دکتر پیدا کردم.