2777
2789

عزیزم نگران نباش اصلا ... یکی از دوستام گرفته بود خیلی ترسیده بود خیلی زیاااد... پیش دکتر خوبی رفت و درمان و کنترل شد واسه دکترها که خیلی عادیه و زیاد ... ممکنه از استخر یا اپیلاسیون گرفته باشی اما به هر حال همسرت هم چک بشه... استخر تو آب مشکلی نداره اما لبه استخر بشینی یا صندلی ها ممکنه منتقل کنه... اپیلاسیون هم باید خیلی بهداشت رو رعایت کنن بهرحال 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا بهم محلول داده گفت ۱ ماه بعد بیا ببینم ب شوهرم نگفتم هنوز فقط اعصابم خورده امکان داره زگیل ازبی ...

باید هر دو چک بشید... شما باید بری متخصص زنان 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم نگران نباش اصلا ... یکی از دوستام گرفته بود خیلی ترسیده بود خیلی زیاااد... پیش دکتر خوبی رفت و ...

میترسم به شوهرم بگم ادم وحشتناک وحشتناک شکاکیه میخوام خودم درمانش کنم فقط چطوری بگم۱ ماه نزدیکی نکنیم ۲ روزه داغونم

میترسم به شوهرم بگم ادم وحشتناک وحشتناک شکاکیه میخوام خودم درمانش کنم فقط چطوری بگم۱ ماه نزدیکی نکنی ...

خب 

پس‌اصلا و‌به هیچ عنوان نذار شوهرت بفهمه 

نزدیکی هم‌ خو‌است بکنه فضا رو‌ تاریک‌کن

دکتر پوست قطعی میگه زگیله یا نه عالیه  برو متخصص پوست دفترچه بیمه هم‌نبر اسمتم الکی بگو که ر ...

دیشب محلول و با دفترچه گرفتم بعد نسخ شو پاره کردم وای ریختم بهم 

بر فضا نیست که اگه داشته باشم اونم میگیره خوب نیست که

از کاندوم استفاده کنه کمتر منتقل میشه... خودت احتمال رو به چی می دی؟ استخر یا اپیلاسیون؟

از کاندوم استفاده کنه کمتر منتقل میشه... خودت احتمال رو به چی می دی؟ استخر یا اپیلاسیون؟

هیچی نمیدونم هم استخر میرم هم اپیلاسیون میرفتم هم لیزر میرفتم هم حوله نم دار زیاد استفاده کردم نمیدونم واقعا نمیدونم