2777
2789
عنوان

خانما موهامو چ کار کنم اخه

227 بازدید | 15 پست

دوستان من موهام خیلی پر پشت و بلنده و مجعد.یعنی فر درشت داره.جلوی موهام بی حالته دیگه خسته شدن هر چیم خورد کردم باز مثل علف زرتی بلند شده.الان چکار کنم جلوشو؟چ مدلی بزنم ک حالت بگیره

ببر صافش کن یه مدت واسه تنوع خوبه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای فر رو که  اصلا جلوشو کوتاه نمیکنن 

کوتاه هم کردی باید پایین چونه باشه حداکثر کوتاهیش

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

سلام ناشکری نکنین خوش به حالتتون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

شیوا جونم صاف هم هزینه داره هم میگن‌موهامو میمیره..شیوا جون رفنی خونه پدرت؟

ضعیف میشه میتونی تقویتش کنی و زیاد رنگ نزاری

نه نرفتم تو دو راهیم فعلا میخوام قبل رفتن با یه وکیل حرف بزنم اگه دلایلم محکمه پسند بود میرم اگه نه که دیگه نرم مجبوری تحمل میکنم

آخه بعلت آمار بالای طلاق هر دلیلی رو واسه طلاق قبول نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

یا کلا فر کن یا صافی 

من عاشق فر ریز هستم اما بهم نمیاد😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ضعیف میشه میتونی تقویتش کنی و زیاد رنگ نزاری نه نرفتم تو دو راهیم فعلا میخوام قبل رفتن با یه وکیل ح ...

اتفاقا خوب کردی نرفتی..منم دقیقا همین مشکلاتو داشتم انقد صبر کردم‌انقدر محبت ب خرج دادم انقد ب خودم وابستش کردم ک همه چیز عالی شد شکر خدا..نرو عزیزم چون اگ بری دیگه بیایی برای همی.ارزشتو از دست میدی ابجی

اتفاقا خوب کردی نرفتی..منم دقیقا همین مشکلاتو داشتم انقد صبر کردم‌انقدر محبت ب خرج دادم انقد ب خودم ...

اتفاقا خود شوهرمم همین حرفارو بهم میگه 

میگه اگه بری میونه همه رو بهم میزنی و ارزش خودتو میاری پایین 

ولی زبونش خیلی تند و غیر قابل تحمله نمیدونم فعلا هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40