2777
2789

واقعا شرم ب من ک نتونم حتی سر یه قول بمونم یعنی شرفم از این معتادایی ک مواد ترک‌می کنند کمتره من گرفتار ی شخصیت خودشیفته شدم ک اول خوب برام دون پاشید و محبت کرد و معتادم کرد و الان ترکم کرده و من افتادم ب التماس اما باید بخاطر زندگیم و بچه هام ترکش کنم امروز پنج آذر ۱۴۰۳ بود همینجا قول میدم حداقل ب مدت بیست و یک روز برای دوره اول ترک یعنی تا بیست و شش آذر ماه آن شا الله دیگه پیامی بهش نمیدم و فراموشش میکنم هربار اومد تو ذهنم ک متاسفانه کل بیست و چهار ساعته از ذهنم بیرونش میکنم برای اینکه یادش نیافتم باید آهنگ گوش دادن مخصوصا وقت رانندگی رو ترک کنم ف ا ل نگیرم و نماز خواندن و ارتباط با خدا رو قوی تر کنم 

برام مهم نباشه الان اون چ حسی داره بپذیرم اگر حسی داشت بی محلی نمی‌کرد ... 

حواستون باشه من تا بیست و شش آذر ترکش میکنم آن شا الله

اسی میشه درخواست دوستی قبول کنی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خیلی خوبه این تصمیم گرفتی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه برای من نیومده شما درخواست بده