2777
2789
عنوان

باغ ویلایی ک داریم می‌سازیم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 36 پست
عکسشو اگه دوست داری بزار

باغه دیگه 

چار تا درخت و علفه

عکس چیو می خوای ببینی 😁😁

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد باد اوردس یا شوهر پولدار کردس یا تازه با قانون جذب اشنا شدی چون اگه واقعا اینطور بود نمیومدی بگی ...

یا به سختی به دست اومده و ذوق شو داره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها بچه ها بچه هااااا

چرا اینقدر تیکه میندازید 

بخدا نمیخواستم پز بدم 

ی زمینه ک متراژش کمه 

میخوام توش ی چی بسازیم میگم خیلی کوچولو نشه الکی پول خرج کنیم

میگه چندتا باغ داریم

گفت « زمین » زیاد داریم

« یکی شو » می خوایم تبدیل به باغ کنیم

بچه ها بچه ها بچه هاااااچرا اینقدر تیکه میندازید بخدا نمیخواستم پز بدم ی زمینه ک متراژش کمه میخوام ت ...

والا ۴۰۰ متر همچینم کم نیست

یه اتاق ۳۰ متری و یه انباری ۱۰ متری بسازین ، کلی زمین میمونه

یاد باد اوردس یا شوهر پولدار کردس یا تازه با قانون جذب اشنا شدی چون اگه واقعا اینطور بود نمیومدی بگی ...

چند تا زمینننن عزیزم ن باغ 

زمین ک اونم منطقه ی خوبی نیست 

یکی از زمینا ک انفاقا متراژش کمه میخوایم خورد خورد بسازیم 

همین