2777
2789
عنوان

پسر کلاس دومم

93 بازدید | 6 پست

پسرم رو هر کاری میکنم خرید می برمش خونه هر کی میخواد میبرم پارک میبرم کارتون میخواد دانلود میکنم براش اما میگم بنویس نمی نویسه میگه دستمو بگیر نازش میکنم میزنم بازم هیچ شما بگین چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو خب ننویس کتاباتو جمع میکنم خودت می‌دونی و معلمان پسر منم اولیه بازی نمیزاره بیاد سراغ درسش از این کلک استفاده میکنم میاد

بخاطر میخی نعلی افتاد..بخاطر نعلی اسبی افتاد...بخاطر اسبی سواری افتاد...بخاطر سواری جنگی شکست خورد...بخاطر شکستی مملکتی نابود شد...و همه اینها بخاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود!!!

پسر منم کلاس دومه..خیلی اذیت میکنه..ولی محرومش کردم از تی وی..گوشی رو گرفتم. Ps4داره اونم گرفتم..معلمش مشاور هم هست گفت فقط باید محدود بشه و مسئولیت بدی بهش..تا بنویسه..ولی بازم به سختی مینویسه.فقط یه چیزی امروز خوب بود کلمات کتاب رو قبلا خودش نمینوشت از رو..میگفت باید دیکته بگی..امروز خودش نشست نوشت بدون اینکه بالا سرش باشم..

خدایا شکرت🌹🌹🌹

پسرم قبلا اصلا مداد قرمز استفاده نمیکرد،علائم نگارشی و خط فاصله نمیذاشت..الان محدودش کردم فکر کنم تمرکزش یکم نسبت به قبل بهتر شده..البته من چند روزه شروع کردم به محدویت ها

خدایا شکرت🌹🌹🌹