2789
عنوان

شوهر شما هم

317 بازدید | 20 پست

بچه ها من یک سال عقدم خانواده شوهرم همش در حال اذیت کردن هستن از فرق بین عروس گذاشتن بگیر تا کنایه زدن ولی تا به شوهرم میگم میگه تو به خودت نگیر ازین آدمای قدیمی کم هست دیگه قدرشونو بدون چیکار کنم باش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره همینه ، چون خانوادشونن انکار میکنن حتی اگه متوجه بشه اشتباه میکنن زود فراموش میکنن، کافیه مادرشوهرت یه پیراهن بخرع واست شوهرت فکر میکنه واااای مادرم خدااااست دیگه تقصیر توعه 

میگه مگه میشه یه بچه پشت پدر و مادرش نباشه

بگو تهش همسر ادم براش میمونه تو وقت خوشحالی و سختی یا دخالت نکن یا اگه میکنی طرف حق باش من‌دیگه دختر مردم نیستم که اونارو تنی تر میدونی زنتم و فردا روزی مادر بچت

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

بگو تهش همسر ادم براش میمونه تو وقت خوشحالی و سختی یا دخالت نکن یا اگه میکنی طرف حق باش من‌دیگه دختر ...

همه ی اینارو گفتم همش میگه پدر و مادر من تو رو اندازه دخترشون دوس دارن و عاشقتن از سر دلسوزی و فلان

فاصله تو رعایت کن.با سیاست رفتار کن.تا آسیب نبینی.

من این رعایت فاصله رو قبول ندارم شاید چند وقت جواب باشه اما عینه مسکن آرومت می‌کنه اما درمان نه

در زبون مهربون و دلسوز در عمل بی رحم بودن واقعا کار سازه(بی رحم به معنی ظلم کردن نه ها)